WINDHOEK

NamibiaVluchttijd
24°C Nov.

Eén met de natuur in Namibië

Zin in een vakantie vol natuur en wildlife? Boek vliegtickets naar Windhoek en ontdek de uitgestrekte woestijn en avontuurlijke wildparken van Namibië. Bewonder zebra’s en olifanten in het wild en geniet van het uitzicht over de machtige Fish River Canyon. Eindeloze savanne, indrukwekkende watervallen en adembenemende zonsondergangen: Namibië is Afrika op z’n best!

Zebra’s en zandduinen

Een van Namibië’s grootste trekpleisters is natuurlijk Etosha National Park; de ultieme Afrikaanse wildlife experience. Fotografeer olifanten, zebra’s en neushoorns tijdens een safari en slaap onder de sterren in een sfeervolle lodge. Ook heel bijzonder zijn de zandduinen van Sossusvlei die tot de hoogste ter wereld behoren. Hier vindt u ook het iconische Dead Vlei, een vlakte waar slechts een paar dode bomen het decor vormen te midden van bergen zand. Windhoek is een ideale bestemming voor een unieke stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door Namibië. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Windhoek!

Book a flight to Windhoek

Spookstadjes en stammen

Naast eindeloze natuur is Namibië ook zeer rijk aan cultuur. Wandel door de straten van het gemoedelijke Windhoek en proef de invloeden uit de Duitse koloniale tijd. Of bezoek het spookstadje Kolmanskop, een diamantmijn uit het begin van de twintigste eeuw. Authentiek Afrika beleeft u tijdens een bezoek aan een Himba-stam in Kaokoland, het noorden van Namibië. Een streek vol traditie en met een heerlijke couleur-locale.

Vliegtickets naar Windhoek voor een bijzondere stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Windhoek boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Namibië snel dichterbij.

Weertrends

nov. zonnig 24°C
13%
dec. zonnig 24°C
26%
jan. zonnig 23°C
29%
feb. zonnig 22°C
31%
mrt. zonnig 21°C
29%
apr. zonnig 19°C
17%
mei zonnig 16°C
0%
jun. zonnig 13°C
0%
jul. zonnig 12°C
0%
aug. zonnig 16°C
0%
sep. zonnig 20°C
0%
okt. zonnig 23°C
6%