Partners

Wij zijn partner van veel verschillende luchtvaartmaatschappijen, zodat we u naar meer bestemmingen kunnen vliegen en handige vluchtschema’s kunnen aanbieden.

SkyTeam

KLM is onderdeel van SkyTeam, een wereldwijd netwerk van 19 luchtvaartmaatschappijen. Samen brengen we u naar 1.036 bestemmingen op meer dan 15.445 dagelijkse vluchten.

Lees meer over SkyTeam

Flying Blue-deelnemers

Bent u een Flying Blue-deelnemer? U ontvangt uw gebruikelijke voordelen als u met een SkyTeam-luchtvaartmaatschappij vliegt.

Lees meer over SkyTeam-voordelen voor frequent flyers

Vliegen met partners

Naast onze SkyTeam-partners werken we samen met nog meer andere luchtvaartmaatschappijen. Deze zogenaamde 'codeshare'-service houdt in dat u een ticket met een KL-vluchtnummer heeft, maar een van onze partners de vlucht uitvoert.

Wordt uw vlucht uitgevoerd door een van onze partners? Hun service kan iets anders zijn dan die van ons. We hebben de belangrijkste verschillen voor u op een rijtje gezet. Maar maakt u zich geen zorgen, het grootste deel van uw reis zal hetzelfde zijn.

Welke luchtvaartmaatschappij?

Weet u niet zeker met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt? U ziet het tijdens het boeken van uw vlucht, of u kunt het checken via Mijn Reis als u uw vlucht al heeft geboekt.