BONAIRE

Bonaire, Sint Eustatius, Saba
28°C Jun.

Charmant eiland vol spectaculaire natuur

Wil je zon en zee combineren met sportieve activiteiten? Boek vliegtickets naar Bonaire en geniet van een ontspannen vakantie. Het eiland biedt zowel fantastische stranden als indrukwekkende natuur. En wat dacht je van de geweldige duik- en snorkelmogelijkheden? ’s Avonds geniet je van een prachtige zonsondergang. Het leven in Bonaire is goed!

Zwart koraal en kleurrijke vissen

De auto’s op Bonaire hebben niet voor niets ‘Diver’s Paradise’ op hun nummerbord staan. Het eiland heeft meer dan 80 duikstekken: van steile wanden en glooiende riffen tot een heus scheepswrak. Het uitgestrekte koraalrif van het eilandje Klein Bonaire is een populaire plek en herbergt veel bijzondere tropische vissoorten. Aan de zuidwestelijke punt van Klein Bonaire bevindt zich Forest: een unieke onderwaterlocatie met velden vol zwart koraal. Bonaire is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie vol duikmogelijkheden in de Cariben. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Bonaire!

Boek een vlucht naar Bonaire

Betoverende baaien en zuurstokroze flamingo’s

Bonaire mag dan niet groot zijn: er is genoeg te zien. In het Washington Slagbaai National Park kijkt je je ogen uit: grillige bergen, betoverende baaien en spectaculaire blowholes vormen hier het decor. Natuurlijk zijn ook de flamingokolonies een unieke bezienswaardigheid. Bonaire is één van de slechts 4 plaatsen ter wereld waar flamingo's zich nestelen en broeden.

Vliegtickets naar Bonaire voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
28°C
20%
jul.
28°C
26%
aug.
28°C
26%
sep.
29°C
33%
okt.
29°C
42%
nov.
28°C
40%
dec.
27°C
19%
jan.
27°C
6%
feb.
26°C
4%
mrt.
26°C
3%
apr.
27°C
10%
mei
27°C
16%

Onze selectie voor u