ST. MAARTEN

Saint Maarten
25°C Apr.

Ontdek St. Maarten's exotische verrassingen

Groene heuvels, prachtige baaien en een indrukwekkende onderwaterwereld maken St. Maarten tot een droombestemming. Boek vliegtickets naar St. Maarten en ontdek de levendige hoofdstad Philipsburg, bezoek het Sint Maarten Museum en geniet van alle watersportmogelijkheden en de parelwitte zandstranden. St. Maarten is met recht een tropisch paradijs op aarde.

Van onderwaterwereld tot Fort William

Het kloppend hart van St. Maarten is Philipsburg. Dwaal door de smalle straatjes en over sfeervolle pleinen en bewonder de kleurrijke Caribische architectuur. In de vele cafés en restaurants kun je terecht voor lokale specialiteiten of een verkoelend drankje. Bezoek ook de 2 historische forten die het eiland rijk is: Fort Amsterdam en Fort Willem. Vanaf deze laatste heb je een fenomenaal uitzicht over de stad en de oceaan. St. Maarten is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in het Caribisch gebied. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar St. Maarten!

Boek een vlucht naar St. Maarten

Geliefde bestemming voor watersporters

Water speelt een belangrijke rol op St. Maarten. Ga zeilen, zwemmen of verken de adembenemende onderwaterwereld met een snorkel of duikuitrusting. Bezoek ‘s avonds Maho Village, hét entertainmentcentrum van St. Maarten. Hier vindt u grote casino's, winkels, bars, restaurants en nachtclubs. Heel anders is Kimsha Beach, dat bekendstaat om de concerten en feesten die er worden georganiseerd. U ziet, op St. Maarten gaat de ontspannen Caribische flair samen met een mondaine 'vibe'.

Vliegtickets naar St. Maarten voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

apr.
25°C
10%
mei
26°C
23%
jun.
27°C
17%
jul.
27°C
23%
aug.
27°C
29%
sep.
27°C
33%
okt.
27°C
32%
nov.
26°C
27%
dec.
26°C
10%
jan.
25°C
3%
feb.
25°C
4%
mrt.
25°C
3%