ARUBA

Aruba
27°C Mei

Parelwitte stranden en kleurrijk koraal

Klinken zon, zee en ontspanning je als muziek in de oren? Boek vliegtickets naar Aruba en geniet op parelwitte stranden van een lekkere cocktail. Ga duiken of snorkelen en verken de kleurrijke onderwaterwereld rondom het eiland. Verblijf in luxe all-inclusive resorts aan Palm Beach en laat je helemaal in de watten leggen. Op Aruba word je beslist verliefd!

Dansen bij zonsondergang

Naar romantiek hoef je op Aruba niet lang te zoeken, het eiland is niet voor niets een populaire huwelijksreisbestemming. Wandel over het warme zand terwijl de zon langzaam in het kabbelende zeewater verdwijnt. Later op de avond dans je in de buitenlucht op het ritme van opzwepende salsamuziek. Voor de echte ‘lovebirds’ is een cruise bij volle maan een aanrader. Aruba is dé bestemming voor een romantische strandvakantie in de Cariben. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Aruba!

Boek een vlucht naar Aruba

Relaxen op het strand of actief het water op

Op de hagelwitte stranden van Aruba kom je al snel helemaal tot rust, maar ook voor sportievelingen is er op Arubagenoeg te doen. Twee populaire activiteiten zijn kitesurfen en zeilen. Natuurlijk kun je ook het leven ónder water bekijken. Ga snorkelen en duiken en vergaap je aan kleurrijk koraal, tropische vissoorten en talrijke scheepswrakken.

Vliegtickets naar Aruba voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
27°C
10%
jun.
28°C
7%
jul.
28°C
10%
aug.
28°C
13%
sep.
29°C
27%
okt.
29°C
39%
nov.
28°C
40%
dec.
27°C
19%
jan.
27°C
6%
feb.
26°C
4%
mrt.
26°C
3%
apr.
27°C
3%

Onze selectie voor u