De beste stranden van Aruba

Goed, beter, best: het is moeilijk kiezen tussen de stranden van Aruba. Zoekt u naar het fijnste zand, het witste zand of het helderste water? Iets ondieps en overzichtelijks voor de kinderen, iets imposants of juist iets feestelijks? Het is er allemaal. Elk strand heeft zo zijn eigen karakter, dus u vindt er altijd een plekje dat bij u past.

Strand
De beroemde dividivibomen

De beroemde dividivibomen

Adembenemend Eagle Beach

Ook als u nog nooit op Aruba bent geweest, herkent u het plaatje van 2 dividivibomen op een hagelwit strand misschien wel. Ze figureren in menige reclamecampagne en trouwfotoserie. Het zijn waaibomen waarvan de groeirichting door de passaatwind is bepaald. U vindt ze op Eagle Beach,  misschien wel het meest adembenemende strand van de benedenwindse eilanden. Het is in elk geval het breedst, het witst én het zachtst. Misschien is het daarom ook wel zo populair onder de vele zeeschildpadden die hier komen nesten.

Een dok in Palm Beach

Een dok in Palm Beach

Mensen kijken op Palm Beach

Palm Beach is Aruba’s beste strand voor mensen kijken van onder uw palapa. En voor dutjes doen, snorkelen, vissen, zeilen of wat uw hart maar begeert. Hier staan de hoge torens van de luxe resorts, die ook het mooiste zand voor de deur hebben liggen. Het wordt namelijk dagelijks gezeefd – kiezels en steentjes eruit: alleen het poedersuikerzand mag blijven. Pak een lekkere cocktail bij een van de vele openluchtbars en blijf hangen voor een diner bij zonsondergang.

Baby Beach

Baby Beach

Kinderparadijs Baby Beach

Baby Beach is een kinderparadijs, met het warme en ondiepe water. Ouders kunnen er relaxen in de schaduw van een stranddruif terwijl de kinderen ongestoord kunnen spelen. Het tempo is kalmpjes en de faciliteiten no-nonsense. Verder in het water snorkelen grotere kinderen in het caleidoscopische vissenrijk rond het koraalrif. Kortom, een Caribisch strand geknipt voor jonge gezinnen.

Bekijk Reisgids

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen worden getoond in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Boekingskosten van EUR 10 zijn niet inclusief, en er kan een toeslag voor betaling in rekening worden gebracht. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.