De 3 meest romantische plekjes van Aruba

Voeten in ’t zand, wuivende palmen, een ruisende zee: in Aruba bent u nooit ver verwijderd van een romantisch plekje. Het is dan ook geen toeval dat velen hier een aanzoek doen of in het huwelijk treden. Waar de liefde wordt verklaard, ontstaat vanzelf ook een innige band met het eiland. Veel stellen blijven dan ook terugkomen om hun trouwdag te vieren.

Romantiek

De beste plek voor het jawoord

Op een eiland omzoomd door witte zandtapijten en knusse baaitjes is het een no-brainer: trouwen doe je op het strand. Het poederzand van Eagle Beach leent zich er bij uitstek voor. Een mooi plekje om jaren later nog eens te bezoeken. Net als de zeeschildpadden – ook zij keren hier na jarenlange omzwervingen telkens weer terug.

Boca Prins

Boca Prins

Beste plekje voor trouwfoto’s

Het spectaculaire Arikok National Park in het oosten van Aruba staat garant voor een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s. Zo zijn er prachtige geologische formaties van vulkanisch gesteente en hoge zandduinen. Ook de grillige kustlijn van Boca Prins en Dos Playa staat in sterk contrast met de drukbezochte stranden aan de andere zijde van het eiland. Of wat dacht u van een onvervalste ‘trash the dress’-sessie in Conchi, het natuurlijke zwembad? Arriveer in stijl: te paard.

Uniek excuus om binnen te blijven

Uniek excuus om binnen te blijven

De meest romantische suites

Nergens anders trekt u zich beter samen terug dan in de exclusieve Tara Beach penthouse-suite. Een zeldzaam goed excuus om het bruisende eilandleven even te laten voor wat het is. U heeft er een kingsize bed, een luxe vrijstaand bad en een privéterras met een lekker lui loungebed. En dat alles met prachtig uitzicht: niet alleen op het mooiste strand van Aruba, maar natuurlijk ook op uw geliefde.

Bekijk Reisgids Een vlucht boeken

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen worden getoond in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Boekingskosten van EUR 10 zijn niet inclusief, en er kan een toeslag voor betaling in rekening worden gebracht. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.