Vanaf EUR 829*
KLM Reisgids

Mexico City

Mexico
18°C Okt.

Genieten van taco’s en tequila

Wil je meer weten over de historie van Mexico? Boek vliegtickets naar Mexico-Stad en ontdek de stad van de Azteken! Bezoek het schitterende Palacio de Bellas Artes en het nabijgelegen Alameda-park en bewonder de Metropolitana-kathedraal aan het Zócalo-plein. Geniet van typische gerechten uit de Mexicaanse keuken en drink een tequila, het drankje dat hier is uitgevonden!

Ontdek het hart van de stad

Het kloppend hart van de stad is Zócalo. Aan dit grote plein liggen diverse bezienswaardigheden zoals het Nationaal Paleis en in het midden wappert een grote Mexicaanse vlag. Ga wandelen in Bosque de Chapultepec: het grootste park van de stad vol terrasjes, meren en eetkraampjes. Een unieke attractie zijn de aluehuete-cipressen. Sommige van deze bomen zijn al 600 jaar oud en werden ooit geplant door de Azteken. Midden in het park, bovenop een heuvel, ligt het Castillo de Chapultepec: een kasteel dat nu dient als historisch museum. Mexico-Stad is de ideale bestemming voor een fascinerende stedentrip of het startpunt voor een rondreis door Mexico. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Mexico-stad!

Swingen op live-muziek

Eén van de grootste attracties van de Mexicaanse hoofdstad zijn de eeuwenoude piramides van Teotihuacán net buiten de stad. Loop hier over de Dodenavenue en bekijk de piramides van de zon en de maan. Eenmaal terug in de stad kun je je klaarmaken voor een avond in het uitgebreide nachtleven van Mexico-Stad. Zin in een enchillada of een cocktail onder het genot van live-muziek? Het wordt nog lastig kiezen uit de talloze restaurants, cocktailbars en discotheken!

Vliegtickets naar Mexico-Stad voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Nature
Culinary
Family Fun
Romance
Shopping
Arts & Culture

Wanneer gaan

okt. zonnig 18°C
16%
nov. zonnig 17°C
3%
dec. zonnig 17°C
3%
jan. zonnig 17°C
3%
feb. zonnig 19°C
7%
mrt. zonnig 21°C
3%
apr. zonnig 23°C
3%
mei zonnig 23°C
16%
jun. zonnig 21°C
33%
jul. extreme regenval 19°C
55%
aug. hier en daar regen 19°C
42%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
33%