Eten aan het strand

Voor een klein eiland heeft Bonaire een behoorlijk aantal restaurants. En zoals het een echt eiland betaamt, liggen veel daarvan aan het strand met uitzicht over zee. Hier kunt u genieten van de zon die elke avond weer een verpletterende act opvoert als ze langzaam achter de horizon zakt.

Strand
Sebastian’s ligt pal aan het water

Sebastian’s ligt pal aan het water

Op de pier bij Sebastian’s

Het moderne restaurant Sebastian’s ligt pal aan het water en is de perfecte plek om te dineren bij zonsondergang. De menukaart heeft een mediterrane inslag met gerechten als octopuscarpaccio en garnalenfettucini. Echt romantisch is de Pier Table, een tafel voor 2 aan het einde van de pier die voor het restaurant ligt. Hier dineert u midden op zee en heeft u volop privacy. Wie nog op zoek was naar de perfecte plek voor een aanzoek, moet deze zeker in gedachten houden.

Een weids uitzicht over Sorobon

Een weids uitzicht over Sorobon

Surfers kijken bij de Hang Out Beachbar

Kleurige houten strandstoelen, surfplanken en een laid-back sfeer: bij de Hang Out Beachbar op het Sorobon-strand bent u aan het goede adres voor een middag of avond ongestoord relaxen. Tijdens een smakelijke lunch kunt u vanuit de strandstoelen de vele windsurfers gadeslaan. ’s Avonds is dit een fijne plek voor een eenvoudig diner of een cocktail. Op donderdagavond is het BBQ-avond, en één keer per maand organiseert de bar een Full Moon Party – uiteraard bij volle maan.

Vuurkorven bij de Spice Beach Club

Vuurkorven bij de Spice Beach Club

Breng de dag door bij de Spice Beach Club

Wie zich helemaal heeft aangepast aan het Caribische levenstempo en geen zin meer heeft telkens te verhuizen, kan terecht bij de Spice Beach Club. Deze club ligt op een prachtig wit zandstrand en heeft een beachbar, restaurant, loungebar en zelfs een zwembad. U kunt hier  op uw loungebed de hele dag genieten van verse smoothies of een koud biertje. Op het terras van het restaurant is het ’s avonds vervolgens heerlijk dineren. Dan gaan ook de vuurkorven op het strand aan en kunt u na het eten nog lang genieten van de zwoele zeebries en natuurlijk de prachtige sterrenhemel.

Bekijk Reisgids Een vlucht boeken

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*De getoonde prijzen gelden voor één volwassene. Alle bedragen worden getoond in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Boekingskosten van EUR 10 zijn niet inclusief, en er kan een toeslag voor betaling in rekening worden gebracht. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.