Vliegtickets naar Edmonton (YEA)

Uw vertrekpunt
Uw bestemming
fc-booking-date-selector-helper-text

KLM vliegtickets Edmonton

Samen met ons wereldwijde netwerk bieden wij als KLM altijd gunstige vluchten naar Edmonton aan met vliegtickets naar de luchthaven Edmonton International (YEG) in de Canadese provincie Alberta.

Eenmaal aan boord van een intercontinentale KLM-vlucht zult u zich geen moment vervelen met ons aanbod van meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment in diverse talen met o.a. de nieuwste films en spannende tv-shows. Voordat u het in de gaten heeft, zult u uw bestemming al hebben bereikt. Vind snel uw ideale vliegticket naar Edmonton bij ons!

KLM Bestemmingen: Edmonton, Canada, in de winterTopattracties in Edmonton

  • Het Francis Winspear Centre for Music: een mooi modern gebouw en een centrum van beeldende kunst, gelegen in hartje centrum, en thuishaven van het Edmonton Symphony Orchestra.
  • Het Fort Edmonton Park: een museum op de plek van de eerste permanente Europese post in Edmonton, met originele en gereconstrueerde gebouwen en gekostumeerde historische acteurs, zodat je het tijdperk opnieuw beleeft.
  • De West Edmonton Mall: het grootste winkelcentrum in Noord Amerika en nummer 10 op de lijst van grootste winkelcentra van de wereld. Het biedt bezoekers meer dan 800 winkels, een amusementspark, een waterpark een schaatsbaan en zelfs een hotel!
  • Het Alberta Legislature Building: een beroemd gebouw in de beaux-arts-stijl en het thuis van de Legislative Assembly en de Executive Council.
  • Het Muttart Conservatory: een adembenemende botanische tuin die bestaat uit 3 kassen, publieke tuinen en 3 glazen piramides voor het vertonen van plantenrassen die voorkomen in 3 biomen (tropisch, gematigd en droog klimaat) en 1 glazen piramide die wisselende exposities heeft.

Edmonton heeft heel veel interessante dingen om te bekijken, maar u heeft een expert nodig om uw bezoek optimaal te benutten! Waarom bekijkt u onze reisgids niet voor meer informatie over het beste dat Edmonton u te bieden heeft?

Wat is het beste vervoermiddel in Edmonton?

Edmonton’s Light Rail Transit (LRT) is een uitstekende manier om de belangrijkste attracties te bezoeken. Voor slechts CAD 9,50 kunt u een dagpas kopen waarmee 1 volwassene en max. 4 kinderen tot 12 jaar een hele dag onbeperkt mee kunnen reizen. Taxi’s zijn een goede optie, u bent dan flexibeler, maar wel duurder uit.

Hoe is het weer in Edmonton?

Hoewel juli misschien de warmste maand is met een gemiddelde temperatuur van 16°C, is het ook de natste periode. Vergeet dan ook niet om een paraplu in te pakken en een geschikte jas. Maar denk ook aan zonnebrandcrème want het kan erg warm worden in de zomer!

Het weer in Edmonton

-8 °Cdonderdag08/12/2022
-7 °Cvrijdag09/12/2022
-11 °Czaterdag10/12/2022
-6 °Czondag11/12/2022
-17 °Cmaandag12/12/2022
-18 °Cdinsdag13/12/2022
-14 °Cwoensdag14/12/2022
Aangeboden door: OpenWeatherMap.org

*De laagste beschikbare tarieven, incl. belastingen en toeslagen, excl. EUR 10 boekingstoeslag (en mogelijke toeslag voor betaling met creditcard). De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van uw betaalmethode ziet u de exacte totaalprijs.