Woman with head phone in Premium Comfort class

Reizen in Premium Comfort Class

Op zoek naar meer comfort aan boord? Reis dan in onze Premium Comfort Class en geniet op intercontinentale vluchten van extra beenruimte én de privacy die een aparte cabine biedt.

Onze vliegtuigen ombouwen

Op dit moment bouwen we onze vliegtuigen om, zodat ze de nieuwe Premium Comfort Class hebben. Einde 2024 is de transformatie voltooid op alle Boeing 777- en 787-vliegtuigen die naar intercontinentale bestemmingen vliegen!

Vergelijk KLM’s reisklassen

Reist u intercontinentaal en weet u nog niet zeker welke reisklasse u wilt boeken? Om u te helpen kiezen, hebben we de voordelen van onze Economy Class, Premium Comfort Class en Business Class vergeleken.

SkyPriority

U mag met SkyPriority als een van de eersten instappen aan boord. Fijn, want zo hoeft u niet lang in de rij te staan.

Comfortabele stoel

Maak het uzelf gemakkelijk in uw comfortabele stoel met extra beenruimte. U zit in een rustige cabine die bestaat uit slechts 21 tot 28 stoelen – volledig afgeschermd van Economy en Business Class.

Bekijk stoelopties

Laad uw apparaat op

Wilt u uw tijd efficiënt gebruiken? Op de meeste vluchten kunt u uw apparaat opladen in een stroomvoorziening in uw stoel (110V of USB-A of -C).

Geniet van de Premium Comfort Class-ervaring.

Ga voor een premium smaakbeleving

Kies uit 3 heerlijke maaltijden en combineer uw favoriete gerechten met speciaal geselecteerde wijnen en likeuren.

Kom meer te weten

Een verfrissend drankje

Kom tot rust met een vruchtensapje, frisdrank, bier of wijn. Liever een warme drank? We bieden ook koffie en thee aan op onze vluchten.

Ontvang een toilettas

Op uw stoel vindt u een toilettas waarin wat handige producten zitten, zoals een tandenborstel, slaapmasker en oordopjes.

Onze duurzame toilettas is gemaakt van gerecycled plastic.

Blijf op de hoogte

Steeds meer van onze vluchten hebben WiFi aan boord. Ziet u een WiFi-sticker? Dan kunt u vrienden en familie gratis een berichtje sturen!

Bekijk WiFi-opties

Kijk een film

Zit u op een intercontinentale vlucht? Bekijk populaire films en tv-series op het entertainmentsysteem aan boord.

Kijk wat er draait

Koptelefoons aan boord

Voor de beste entertainmentervaring aan boord bieden we onze hoogwaardige koptelefoons aan. Als u liever uw eigen Bluetooth-koptelefoon gebruikt, vergeet dan niet om een Bluetooth-adapter mee te nemen.