Vliegtickets naar Warschau (WAW) vanaf

Uw vertrekpunt
Uw bestemming
fc-booking-date-selector-helper-text

United's most popular flights to Vail (EGE)

Amsterdam(AMS)
naarWarschau(WAW)
Eindhoven(EIN)
naarWarschau(WAW)

KLM vliegtickets Warschau

Samen met ons wereldwijde partnernetwerk bieden wij als KLM vluchten aan naar de luchthaven Warschau Chopin (WAW) in Warschau. Haal meer uit uw reis met gunstige vertrek- en aankomsttijden. Heeft u vragen over uw aankomende KLM-vlucht naar Warschau? Neem dan contact met ons op via Facebook, Messenger, Twitter of WhatsApp en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt. We zijn 24 uur per dag beschikbaar en helpen u graag! Boek uw vliegticket naar Warschau bij KLM!

Topattracties in Warschau

  • Het Lazienkipaleis en Lazienkipark: een tuinencomplex in een groot park, met het prachtige paleis van koning Stanisław Augustus dat eind 17e eeuw werd gebouwd.
  • De oude binnenstad: de historische wijk van Warschau met prachtige middeleeuwse architectuur, schilderachtige smalle straatjes en een belangrijk plein met levendige restaurants en winkels.
  • Museum van de Opstand van Warschau: een museum gewijd aan de opstand in Warschau in het jaar 1944, met talrijke voorwerpen uit de tijd van de nazi-bezetting van de stad en waarin de schrijnende verhalen van de bewoners worden herdacht en herleefd.
  • Het Slotplein (Plac Zamkowy): het grote openbare plein in de oude binnenstad van Warschau, direct voor het koninklijke kasteel. Een populaire plek bij toeristen voor zijn fantastische fotomomenten en andere fascinerende bezienswaardigheden.
  • POLIN, Het Museum voor de geschiedenis van de Poolse joden: een museum gelegen op de site van het voormalige getto van Warschau, waarin de geschiedenis en de behandeling van de Poolse Joden door de geschiedenis heen worden beschreven, en met name gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Als u er zeker van wilt zijn dat u de allermooiste en meest interessante plekken van Warschau ziet, bekijk dan vandaag nog onze reisgids. We hebben alle mogelijke tips en trucs van insiders voor u verzameld, zodat u er zeker van kunt zijn dat u tijdens uw vakantie naar Warschau niets mist!

Wat is het beste vervoermiddel in Warschau?

De metro is efficiënt en betaalbaar, en een geweldige manier om van de ene naar de andere wijk in Warschau te reizen. De metrolijnen zijn echter aangelegd met de forenzen als uitgangspunt, en hoewel het een goed transportmiddel is om de stad in en uit te reizen, brengt hij u niet rechtstreeks naar de toeristische attracties. De metro rijdt elke 3 tot 10 minuten van 's ochtends vroeg tot middernacht, met in het weekend speciale nachttreinen die tot 03:00 ‘s nachts rijden. De bussen zijn een fantastische optie voor toeristen en rijden regelmatig en dag en nacht. Tijdens de spits kan het in de bus erg druk zijn, en ook kan u dan wat langer onderweg zijn door het drukke verkeer. Wilt u files vermijden en niet vast komen te staan, neem dan de tram.

Hoe is het weer in Warschau?

In Warschau regent het ongeveer de helft van de tijd, dus wanneer u deze mooie stad ook bezoekt, vergeet niet een paraplu mee te nemen. Warschau heeft zeer koude winters met temperaturen die vaker wel onder het vriespunt liggen dan niet. De zomers zijn erg mild, met een gemiddelde temperatuur van een krappe 18 °C in juli.

Het weer in Warschau

10 °Cdinsdag26/10/2021
12 °Cwoensdag27/10/2021
12 °Cdonderdag28/10/2021
13 °Cvrijdag29/10/2021
12 °Czaterdag30/10/2021
11 °Czondag31/10/2021
12 °Cmaandag01/11/2021
Aangeboden door: OpenWeatherMap.org

*De laagste beschikbare tarieven, incl. belastingen en toeslagen, excl. EUR 10 boekingstoeslag (en mogelijke toeslag voor betaling met creditcard). De weergegeven prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief. Bij het kiezen van uw betaalmethode ziet u de exacte totaalprijs.