WARSCHAU

Poland
19°C Jun.

Het historische Warschau van Chopin

Zin in een bijzondere stedentrip? Boek vliegtickets naar Warschau en bezoek het gezellige Rynek Starego Miasta vol gekleurde herenhuizen. Dwaal door de sfeervolle straten van het Praga-district of loop de koninklijke route over de chique Krakowskie Przedmieście. Ontspannen kan tussen de vele bomen, meertjes en brede lanen van het Łazienki-park.

Aaneenschakeling van nieuw en oud

De oude straten en historisch uitziende panden doen anders vermoeden, maar Warschau is na de Tweede Wereldoorlog vrijwel compleet opnieuw opgebouwd. Bezichtig zeker het Wilanówpaleis, het koninklijke buitenverblijf en enige paleis dat niet verwoest is in de oorlog. Ook de prachtige Johanneskathedraal is absoluut een bezoek waard. Muziekliefhebbers mogen het Museum van Frederyk Chopin niet overslaan: deze componist was één van Warschau’s bekendste inwoners. Warschau is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Polen. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Warschau!

Boek een vlucht naar Warsaw

Van oudheid tot moderne voorzieningen

Warschau is een moderne, levendige metropool vol bruisende cafés en sfeervolle restaurants. Maar ook cultuur- en natuurliefhebbers komen aan hun trekken. Neem een kijkje in het Śródmieście-district, het culturele hart van Warschau, of bezoek het imposante Paleis van Cultuur en Wetenschap. Hier vind je bioscopen, musea en theaters. Even de stad uit? Het Nationaal Park Kampinos is de plek voor een ontspannen uitstapje. Bovendien vind je hier 30 meter hoge zandduinen.

Vliegtickets naar Warschau voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jun.
19°C
27%
jul.
20°C
35%
aug.
20°C
29%
sep.
15°C
20%
okt.
10°C
19%
nov.
5°C
20%
dec.
1°C
29%
jan.
-1°C
39%
feb.
0°C
29%
mrt.
4°C
19%
apr.
10°C
23%
mei
14°C
32%