NEURENBERG

Duitsland
20°C Jul.

Smullen in de historische stad

Mix gezelligheid met culturele hoogtepunten. Boek vliegtickets naar Neurenberg en bekijk de moderne kunstcollectie in het Museum voor Kunst en Design of reis terug in de tijd in de populaire Nürnberger Burg. Hou je van winkelen? Laat je dan verleiden in Breite Gasse of leef je uit in Karolinenstrasse. Vooral het schoenenaanbod is er fantastisch!

Kruidige geuren op de oeroude kerstmarkt

In de oude stad aan Ludwigsplatz staat de Weisser Turm, onderdeel van de oude stadsmuur. Bij een bezoek aan deze toren kun je niet om de bekende ‘Ehekarussell’ heen ; de beeldenfontein voor de toren waarin op controversiële wijze de hoogte- en dieptepunten van het huwelijk worden uitgebeeld. Neurenberg staat vooral bekend om zijn ‘Christkindlesmarkt’ die is ontstaan in de 16e eeuw. Doe er je kerstinkopen en warm op met een geurende glühwein op de sfeervolle Hauptmarkt. Neurenberg is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Neurenberg!

Boek een vlucht naar Neurenberg

Bratwurst en speelgoed

Het vrolijkste museum van Neurenberg is het Speelgoedmuseum. Niet alleen kinderen zullen hier hun ogen uitkijken, ook bij volwassenen zal het nostalgische speelgoed ongetwijfeld gelukkige herinneringen oproepen. Neurenberg kent ook veel lokale specialiteiten. Proef bij de koffie Nürnberger Lebkuchen, een soort van gemberkoeken. Of bestel op straat een broodje Nürnberger Rostbratwurst, de worsten zijn net iets dunner dan in de rest van Duitsland. Sluit de dag af met een Duitse hap en een pul bier bij huisbrouwerij Barfüßer. Een instituut in Neurenberg.

Vliegtickets naar Neurenberg voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
20°C
32%
aug.
19°C
29%
sep.
15°C
20%
okt.
10°C
23%
nov.
5°C
23%
dec.
2°C
39%
jan.
0°C
35%
feb.
2°C
29%
mrt.
5°C
19%
apr.
10°C
20%
mei
14°C
29%
jun.
18°C
27%