BRUSSEL

België
19°C Jul.

Royaal genieten in de Belgische hoofdstad

Laat je verrassen door de vele attracties van de hoofdstad van België! Boek vliegtickets naar Brussel en ontdek de stad van pralines en Manneken Pis. Loop over de Grote Markt met zijn historische panden en bezoek het symbool van de stad: het Atomium. Brussel is een stad vol grandeur en de vele stadsparken vol beelden en fonteinen zijn hier een mooi voorbeeld van. Genieten gaat hier vanzelf!

Gastronomie met een hoofdletter G

Brussel is naast de officiële, ook de gastronomische hoofdstad van België. Doe je tegoed aan een heerlijke Belgische wafel of proef een van de vele speciale Belgische bieren op een terras in de gezellige wijk De Zavel. De Brusselse keuken kent een sterke Franse invloed en de keuze aan goede restaurants is overweldigend. Ga naar de Beenhouwersstraat voor een variëteit aan bistro’s. Vrijwel overal staat de bekende ‘moules frites’ op het menu. Brussel is de ideale bestemming voor een bourgondische stedentrip of het startpunt voor een vakantie in België. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Brussel!

Boek een vlucht naar Brussel

Koninklijk winkelen

Winkelen kan in Brussel op diverse plekken. In de prachtige Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen vind je een keur aan chique winkels en restaurants. In de Nieuwstraat slaag je zeker: het is tenslotte de langste winkelstraat van Brussel. Hou je van oude schatten? Slenter door de Blaesstraat langs talloze antiek- en brocantewinkels naar de dagelijkse rommelmarkt op het Vossenplein. Cultuurliefhebbers zullen Het Jubelpark, Parc du Cinquantenaire in het Frans, zeker waarderen. Dit park is een echte landmark waar maar liefst 3 imposante musea te vinden zijn.

Vliegtickets naar Brussel voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
19°C
26%
aug.
19°C
29%
sep.
16°C
20%
okt.
12°C
26%
nov.
8°C
30%
dec.
5°C
32%
jan.
3°C
29%
feb.
4°C
29%
mrt.
7°C
19%
apr.
10°C
23%
mei
13°C
26%
jun.
17°C
27%