MÜNCHEN

Duitsland
19°C Jul.

Ontdek de historische stad

Zin in een stedentrip vol cultuur en culinaire geneugten? Boek vliegtickets naar München en ontdek de stad van voetbalclub Bayern München. Bezoek het jaarlijkse bierfestijn 'Oktoberfest' of één van de vele bierhallen. Autoliefhebbers zullen BMW World zeker waarderen. München is een stad vol mogelijkheden!

Stad vol historie

De historische Mariënplatz is het kloppend hart van München. Strijk hier neer op een terras of bewonder de prachtige panden. Vlakbij het plein ligt de Viktualienmarkt: een dagelijkse markt vol bloemen en verse groente. Wil je de stad van bovenaf bekijken? Voor een spectaculair uitzicht beklim je de toren van de Sint-Peterskerk. München is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Duitsland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar München!

Boek een vlucht naar München

Engelse tuinen en sprookjeskastelen

Liefhebbers van groen en natuur kunnen hun hart ophalen in de Englischer Garten. Wandel over slingerende lanen, langs meertjes en weilanden. De Amerikaanse architect Sir Benjamin Thompson heeft hier geprobeerd het typische Engelse landschap na te bootsen. Dorst gekregen? Het stadspark telt maar liefst 4 Biergartens en talloze eetgelegenheden waar je even bij kunt tanken. Maar ook buiten de stad is veel te doen. München ligt in een regio vol kastelen. Bezoek vooral Neuschwanstein: een waar sprookje!

Vliegtickets naar München voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
19°C
35%
aug.
19°C
32%
sep.
14°C
27%
okt.
10°C
23%
nov.
5°C
23%
dec.
2°C
39%
jan.
0°C
35%
feb.
1°C
29%
mrt.
5°C
23%
apr.
9°C
27%
mei
13°C
39%
jun.
17°C
33%