EDMONTON

Canada
17°C Jul.

Outdoor-stad vol vermaak

Wil je een stedentrip combineren met prachtige natuur? Boek vliegtickets naar Edmonton en bezichtig de kunst in de Art Gallery of Alberta en moedig ijshockeyteam de Edmonton Oilers aan. Of trek eropuit in de schitterende natuur die de stad omringt. Edmonton staat ook bekend om de vele festivals die het hele jaar worden georganiseerd. Houd de evenementenagenda dus goed in de gaten!

Meeslepende attracties

Hoewel Edmonton een dunbevolkte stad is, vind je hier het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Amerika vol bijzondere activiteiten: de West Edmonton Mall. Kus een zeeleeuw, pak een filmpje of spring in de achtbaan van het indoor pretpark. Natuurlijk kun je hier natuurlijk ook gewoon winkelen. Zoek je kleinere boetiekjes, restaurants en cafeetjes dan ben je op Whyte Avenue in het stadscentrum op de juiste plek. Edmonton is niet alleen een bijzondere bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Canada. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Edmonton!

Boek een vlucht naar Edmonton

Overweldigende natuur net buiten de stad

Dwars door de stad kronkelt de North Saskatchewan rivier. Spot hier op de fiets wilde dieren of sla een balletje op een van de golfbanen. In de zomer kano je door het heldere water en in de winter langlauf je langs de oever. Echt even de stad uit? Op steenworp afstand van de stad ligt het Elk Island National Park; een wildernis vol bizons en elanden. Nog spectaculairder is Jasper National Park, een van Canada’s mooiste parken vol outdoor-activiteiten als raften en kanoën. In de winter kun je er bevroren watervallen beklimmen.

Vliegtickets naar Edmonton voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
17°C
32%
aug.
17°C
16%
sep.
12°C
13%
okt.
5°C
13%
nov.
-4°C
23%
dec.
-10°C
19%
jan.
-10°C
26%
feb.
-10°C
25%
mrt.
-5°C
23%
apr.
3°C
17%
mei
11°C
19%
jun.
15°C
33%