KLM Reisgids

VANCOUVER

Canada
3°C Dec.

Ontdek een van ’s werelds groenste steden

Zin in een actieve vakantie? Boek vliegtickets naar Vancouver en combineer een fascinerende stedentrip met adembenemende natuur. Ga uit eten in de wijk Gastown, huur een fiets in Stanley Park en maak een dagtocht naar de avontuurlijke Capilano Suspension Bridge. Vancouver verveelt nooit!

Metropool voor actieve natuurliefhebbers

Vancouver is een energieke stad met een indrukwekkende skyline. Toch heeft de natuur in en om deze stad de overhand. Ga naar Cypress Mountain en Grouse Mountain om te wandelen of in de winter te skiën. Of rij de Sea to Sky-kustweg naar Whistler, een van ’s werelds mooiste wegen. Vancouver is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Canada. Boek snel een vliegticket naar Vancouver!

Ook de cultuur is sensationeel

Ook op cultureel gebied stelt Vancouver niet teleur. De Vancouver Art Gallery is één van de belangrijkste musea van Canada. Hedendaags werk van jonge en gevestigde kunstenaars wordt hier aan het grote publiek getoond. In het Museum of Anthropology leer je de geschiedenis van de stad kennen. Nieuwe culturele invloeden vind je bijvoorbeeld in Chinatown, de oudste Chinese wijk van Canada. Vooral de avondmarkt en de Chinese tuin zijn interessant.

Vliegtickets naar Vancouver voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Strand
Nature
Culinair
Gezinsuitjes
Citytrip
Romantiek

Wanneer gaan

dec. hier en daar regen 3°C
48%
jan. hier en daar regen 4°C
45%
feb. hier en daar regen 4°C
43%
mrt. hier en daar regen 7°C
48%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
33%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 14°C
19%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 16°C
17%
jul. zonnig 19°C
10%
aug. zonnig 19°C
6%
sep. zonnig 16°C
23%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 11°C
35%
nov. hier en daar regen 7°C
47%

Onze selectie voor u