KLM Reisgids

BOSTON

United States Of America
2°C Dec.

Beleef de geschiedenis van de Amerikaanse Revolutie

Ga op ontdekkingstocht in één van de oudste steden de Verenigde Staten! Boek vliegtickets naar Boston en leer over de Amerikaanse geschiedenis in deze stad vol pittoreske straten. De stad is ook de thuisbasis van het legendarische baseballteam de Boston Red Sox. En natuurlijk van de prestigieuze Harvard University waar je over de prachtige campus kunt wandelen.

Rode bakstenen en authentieke gaslantaarns

Ontdek de geschiedenis van Boston via de Freedom Trail. Deze wandeling voert langs 16 historische bezienswaardigheden uit de Amerikaanse Revolutie. Je begint in Boston Common, het oudste park van de Verenigde Staten. Bezoek ook de wijk Beacon Hill; een sprookje van bakstenen huizen, gaslantaarns en smeedijzeren hekken. Boston is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een mooie rondreis door de Verenigde Staten. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Boston!

Shoppen in Victoriaanse winkelstraten

Winkelen is in Boston dagenlang volhouden. De mooiste plek om je aankopen te doen is Newbury Street in de wijk Back Bay vol prachtige Victoriaanse panden en weelderige tuinen. Newbury Street zelf beslaat maar liefst 8 blokken en is gevuld met exclusieve boetiekjes, maar ook grotere ketens. South End is waar hip Boston winkelt: hier vind je vooral designwinkels en een aantal van de beste restaurants van de stad.

Vliegtickets naar Boston voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Culinair
Gezinsuitjes
Citytrip
Winkelen
Kunst & Cultuur
Nachtleven & Uitgaan

Wanneer gaan

dec. gedeeltelijk bewolkte hemel 2°C
23%
jan. gedeeltelijk bewolkte hemel -1°C
19%
feb. sneeuwbui 0°C
21%
mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 4°C
23%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
27%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 17°C
23%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 21°C
23%
jul. zonnig 25°C
19%
aug. zonnig 25°C
13%
sep. zonnig 20°C
13%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 14°C
19%
nov. gedeeltelijk bewolkte hemel 8°C
20%