Community of Doctors on Board

Samen met Air France hebben we de Community of Doctors on Board opgericht om onze crew te helpen wanneer er een medisch noodgeval plaatsvindt tijdens een vlucht. Wilt u helpen en bent u gecertificeerd arts? Meld u dan aan met uw Flying Blue-account.

Vrijwilliger worden?

Hoewel we hopen dat het nooit gebeurt, komt een medisch noodgeval aan boord helaas wel eens voor. Onze crew is hierop getraind. De inzet van dokters aan boord kan echter belangrijk zijn. Wanneer u deel uitmaakt van de Community of Doctors on Board, kan onze crew direct en onopvallend een beroep op u doen als zich aan boord van uw vlucht een medisch noodgeval voordoet. Wij zijn blij met uw hulp, en schrijven daarom eenmalig 6.000 Miles bij op uw Flying Blue-account wanneer uw deelname is bevestigd.

Aanmelden

Heeft u al een Flying Blue-account? Dan kunt u het registratieformulier direct downloaden en invullen.Vergeet niet uw Flying Blue-nummer in te vullen!

Stuur het ingevulde formulier samen met uw BIG registratienummer of een bewijs van uw diploma of certificaat naar het e-mailadres dat op het formulier staat. Zodra wij uw BIG registratienummer hebben gevalideerd, sturen wij u het welkomstpakket. Dit welkomstpakket bevat de eenmalige bonus van 6.000 Miles, een bedankje,en informatie over het programma en de opleiding.

U heeft een Flying-Blue account nodig om u aan te melden voor het programma en om de eenmalige bonus te ontvangen. Heeft u deze nog niet? Maak er dan eerst een aan.

Nascholing voor artsen

Wat kunt u als arts betekenen tijdens een medisch noodgeval aan boord? Welke medische apparatuur is er aanwezig, en hoe verloopt de communicatie aan boord en met onze grondcollega’s? Tijdens de eendaagse nascholing over de luchtvaartgeneeskunde en de medische mogelijkheden aan boord van een vliegtuig, leggen wij u uit wat u kunt verwachten. Deze geaccrediteerde en facultatieve nascholing wordt georganiseerd door KLM Health Services.

Bekijk het programma van onze nascholing

Voorwaarden

Het programma is vrijwillig. U kunt uw deelname op elk moment stopzetten.

Wij regelen uw aansprakelijkheidsverzekering als we uw hulp aan boord nodig hebben. Onze aansprakelijkheidsverzekering biedt een aanvullende dekking bovenop de beroepsverzekering die u mogelijk al heeft.

Hebben wij uw hulp aan boord ingeroepen? Dan ontvangt u een voucher of extra Miles als dank voor uw steun aan boord.

Bekijk de algemene voorwaarden van Flying Blue

Bekijk ons privacybeleid

Veelgestelde vragen

Doctors on board and KLM Health logo