KAAPSTAD

South AfricaVluchttijd
18°C Nov.

Schilderachtig Kaapstad spreekt tot de verbeelding

Laat je verbazen door de stad aan de voet van de Tafelberg. Boek vliegtickets naar Kaapstad en huur een auto voor uitstapjes naar prachtige natuurparken en wijngaarden. Geef je over aan de relaxte vibe van ‘de Moederstad’ en geniet het strand van Camps Bay of maak een dagtocht naar Dyer Island en spot walvissen bij De Kelders. Op Kaapstad word je beslist verliefd!

Spectaculaire omgeving

Je kan er niet omheen: de Tafelberg. Het indrukwekkende massief domineert de skyline van Kaapstad. Vanaf het plateau heb je uitzicht op Kaap de Goede Hoop. Net buiten de stad liggen Stellenbosch en Franschhoek. Hier kun je in een van de vele wijnhuizen genieten van een goed glas wijn. Kaapstad is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Zuid-Afrika. Boek snel een vliegticket naar Kaapstad!

Boek een vlucht naar Kaapstad

Stad met een bijzondere geschiedenis

De geschiedenis van Kaapstad is bijzonder, maar zeker ook tragisch. Vaar met de boot naar Robbeneiland - waar Nelson Mandela gevangen zat of bezoek de minder bekende Slave Lodge waar je meer leert over het slavernijverleden van Zuid-Afrika. Ook het District Six Museum is een indrukwekkende plek.

Vliegtickets naar Kaapstad voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

nov. zonnig 18°C
10%
dec. zonnig 20°C
6%
jan. zonnig 21°C
3%
feb. zonnig 22°C
3%
mrt. zonnig 20°C
6%
apr. zonnig 18°C
10%
mei zonnig 16°C
13%
jun. zonnig 14°C
23%
jul. zonnig 13°C
16%
aug. zonnig 13°C
16%
sep. zonnig 14°C
13%
okt. zonnig 17°C
6%

Onze selectie voor u