KLM Reisgids

KAAPSTAD

South Africa
22°C Dec.

Schilderachtig Kaapstad spreekt tot de verbeelding

Laat je verbazen door de stad aan de voet van de Tafelberg. Boek vliegtickets naar Kaapstad en huur een auto voor uitstapjes naar prachtige natuurparken en wijngaarden. Geef je over aan de relaxte vibe van ‘de Moederstad’ en geniet het strand van Camps Bay of maak een dagtocht naar Dyer Island en spot walvissen bij De Kelders. Op Kaapstad word je beslist verliefd!

Spectaculaire omgeving

Je kan er niet omheen: de Tafelberg. Het indrukwekkende massief domineert de skyline van Kaapstad. Vanaf het plateau heb je uitzicht op Kaap de Goede Hoop. Net buiten de stad liggen Stellenbosch en Franschhoek. Hier kun je in een van de vele wijnhuizen genieten van een goed glas wijn. Kaapstad is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Zuid-Afrika. Boek snel een vliegticket naar Kaapstad!

Stad met een bijzondere geschiedenis

De geschiedenis van Kaapstad is bijzonder, maar zeker ook tragisch. Vaar met de boot naar Robbeneiland - waar Nelson Mandela gevangen zat of bezoek de minder bekende Slave Lodge waar je meer leert over het slavernijverleden van Zuid-Afrika. Ook het District Six Museum is een indrukwekkende plek.

Vliegtickets naar Kaapstad voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Strand
Nature
Culinair
Gezinsuitjes
Citytrip
Romantiek

Wanneer gaan

dec. zonnig 22°C
6%
jan. zonnig 24°C
3%
feb. zonnig 24°C
4%
mrt. zonnig 22°C
6%
apr. zonnig 20°C
10%
mei zonnig 17°C
16%
jun. zonnig 15°C
23%
jul. zonnig 15°C
16%
aug. zonnig 15°C
19%
sep. zonnig 16°C
17%
okt. zonnig 19°C
10%
nov. zonnig 20°C
7%

Onze selectie voor u