KLM Reisgids

ENTEBBE

Uganda
22°C Nov.

Beleef de betoverende natuur van Oeganda

Wil je de natuur van Oeganda ontdekken? Boek vliegtickets naar Entebbe en laat je betoveren door deze stad aan het Victoriameer. Ga op avontuur in prachtige natuurparken waar olifanten, giraffen en zebra's vrij rondlopen of kom tot rust op een van de hagelwitte zandstranden. En wat dacht je van kamperen op een onbewoond eiland voor de kust onder een waanzinnige sterrenhemel?

Onvergetelijke reis door Oeganda

Het charmante Entebbe staat bekend als groene oase met een relaxte sfeer. Ga op minisafari in het Uganda Wildlife Conservation Education Centre en ontmoet olifanten, leeuwen en chimpansees. Of trek naar de botanische tuinen voor een romantische picknick tussen kleurrijke bloemen, planten en zeldzame vlinders. Voor de durfals is er het Reptile Village, vol slangen en krokodillen. Entebbe is de ideale bestemming voor een mooie safari of het startpunt van een rondreis door Oost-Afrika. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Entebbe!

Ontdek het immense Victoriameer

Wist je dat het indrukwekkende Victoriameer het grootste meer van Afrika is? Zowel Oeganda, Kenia als Tanzania grenzen aan haar oevers. Behalve prachtige zonsondergangen vanaf het strand van Entebbe biedt het meer volop activiteit. Maak een cruise langs de kust en bekijk hoe traditionele vissers in kano’s de vangst van de dag binnenhalen. Voor gezellige bedrijvigheid ga je naar de vismarkt van het traditionele vissersdorp Kasenyi.

Vliegtickets naar Entebbe voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Strand
Nature
Culinair
Gezinsuitjes
Romantiek
Kunst & Cultuur

Wanneer gaan

nov. extreme regenval 22°C
53%
dec. hier en daar regen 22°C
42%
jan. zonnig 23°C
23%
feb. zonnig 23°C
32%
mrt. hier en daar regen 23°C
39%
apr. hier en daar regen 22°C
47%
mei hier en daar regen 22°C
39%
jun. zonnig 22°C
20%
jul. zonnig 22°C
16%
aug. zonnig 22°C
26%
sep. hier en daar regen 22°C
43%
okt. extreme regenval 23°C
52%