KLM Reisgids

COLOGNE

Germany
7°C Mrt.

Stad van parfums en de Dom

Boek vliegtickets naar Keulen en winkel in de buurt van de Neumarkt of bewonder het Rathaus en de verlichte Hohenzollernbrücke. Ook de Dom van Keulen, die boven alle andere gebouwen uittorent, is een echte eyecatcher. Klim de 157 meter hoge torens in voor een prachtig uitzicht over de stad. Bent u met het gezin? Bekijk dan sneeuwpanters en grijze uilen in de Kölner Zoo. Of neem ’s werelds steilste wildwaterbaan in Phantasialand net buiten de stad!

Genieten in Altstadt

De historische Altstadt bij de Dom is een geliefde wijk. Niet alleen om te winkelen of een terrasje te pakken, maar ook om de musea. Zoals Museum Ludwig, waar u moderne kunst van Andy Warhol tot Picasso kunt bewonderen. Bovendien wordt bij de Dom jaarlijks dé kerstmarkt van Duitsland gehouden. Laat die donkere dagen maar komen! Keulen is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Duitsland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Keulen!

De geur van Keulen

Keulen staat dankzij het merk 4711 bekend om de eau de cologne (vandaar ook de naam). In parfumerie Farina-Haus kunt u nog steeds de heerlijkste geuren aanschaffen. En u kunt er zelfs meer over leren in het museum! De stad wordt doorsneden door de Rijn. Een leuke manier om deze over te steken is met de kabelbaan. Of fiets op een zonnige dag langs de oevers en geniet van de plezierboten en vrachtschepen. Voor een gezellige avond is de artistieke wijk Belgisches Viertel een aanrader. Of proef een lokaal biertje bij een van de brouwerijen aan de Neumarkt!

Vliegtickets naar Keulen voor mooie stedentrip

Een goedkoop vliegticket naar Keulen boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Duitsland snel dichterbij.

Weertrends

mrt. gedeeltelijk bewolkte hemel 7°C
23%
apr. gedeeltelijk bewolkte hemel 10°C
13%
mei gedeeltelijk bewolkte hemel 14°C
23%
jun. gedeeltelijk bewolkte hemel 18°C
23%
jul. gedeeltelijk bewolkte hemel 20°C
19%
aug. gedeeltelijk bewolkte hemel 19°C
23%
sep. gedeeltelijk bewolkte hemel 16°C
20%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 12°C
23%
nov. bewolkt 7°C
23%
dec. bewolkt 4°C
35%
jan. bewolkt 3°C
35%
feb. bewolkt 4°C
28%