Vermiste spullen

Heeft u persoonlijke bezittingen aan boord laten liggen of ontdekt u dat er iets ontbreekt uit uw koffer? We helpen u om uw verloren voorwerp te melden en terug te vinden.

Verloren voorwerp aan boord

Wat u kunt doen als u persoonlijke bezittingen aan boord van het vliegtuig heeft achtergelaten, hangt af van de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven van aankomst.

Vlucht uitgevoerd door KLM aangekomen op Schiphol

Als u op Amsterdam Airport Schiphol aankomt en na het verlaten van het vliegtuig ontdekt dat u een voorwerp mist, kunt u dit direct melden bij een KLM-balie of een Schiphol Lost & Found-balie . Bent u niet meer op Schiphol? Dan kunt u contact opnemen met het Schiphol Lost & Found-team . Zij gaan vervolgens aan de slag om uw verloren voorwerp terug te vinden.

Alle gevonden voorwerpen worden naar een centrale opslag van Schiphol gebracht. Dat geldt ook voor spullen die zijn achtergelaten in de KLM Crown Lounge.

Neem contact op met Amsterdam Airport Schiphol

Vlucht uitgevoerd door KLM aangekomen op een andere luchthaven

Meld uw vermiste voorwerp direct bij de aankomstbalie op de lokale luchthaven. Wij raden u aan ook contact op te nemen de Lost & Found-afdeling van Schiphol, omdat het vliegtuig waarin u uw voorwerp bent verloren mogelijk al is teruggekeerd naar Schiphol.

Vlucht uitgevoerd door Air France

Als u iets aan boord van een Air France-vliegtuig bent verloren, neem dan contact op met Air France. Zij bewaren gevonden items maximaal 3 maanden.

Neem contact op met Air France

Andere luchtvaartmaatschappijen

Als u iets bent kwijtgeraakt aan boord van een vliegtuig van een andere luchtvaartmaatschappij, neem dan contact op met de klantenservice van die airline.

Bezitting kwijt uit uw bagage

Als u ontdekt dat er iets ontbreekt uit uw bagage, neem dan binnen 7 dagen na aankomst contact met ons op. We bespreken samen wat we kunnen doen.