Diversiteit en inclusie

Iedereen moet zich welkom en gerespecteerd voelen bij KLM. Lees meer over onze inspanningen op het gebied van diversiteit en inclusie en over ons statement.

KLM diversity logo

Onze visie

Bij KLM geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Wat zou je anders verwachten van een bedrijf dat al meer dan honderd jaar mensen over de hele wereld met elkaar verbindt? Wij omarmen onze verschillen, wat voor een betere band zorgt met onze klanten, medewerkers, de maatschappij en elkaar. Onze medewerkers, afkomstig uit meer dan 70 verschillende landen, staan 100% voor verantwoordelijkheid, passie en zorg. Dag in, dag uit. 

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de ervaringen van onze diverse passagiers en medewerkers en hun afkomst, achtergrond, cultuur en perspectief. We vinden dit belangrijk omdat we zo beter kunnen begrijpen wat ze nodig hebben. Dit kunnen we vervolgens doorvoeren in onze producten, services, procedures en interacties. Een cultuur van diversiteit en inclusie is van veel waarde voor de passagiers, de medewerkers én voor de KLM. Wij houden ons dus continu bezig met de diversiteit van onze passagiers en medewerkers. KLM streeft naar een inclusieve omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Voor onze klanten, gedurende hun KLM-traject en voor onze medewerkers op de werkplek.

Lees ons volledige statement over diversiteit en inclusie