Reizen met openbaar vervoer

Op bepaalde routes is een bus- of treinreis van of naar de luchthaven bij uw ticket inbegrepen. Check voor welke routes dit geldt en waar u op moet letten.

Trein tussen België en Frankrijk

Reist u van of naar Brussel, dan kunt u een deel van uw reis met de internationale hogesnelheidstrein (TGV) afleggen. De treinrit wordt automatisch toegevoegd aan uw boeking.

Het TGV-treinkaartje ligt voor u klaar op de luchthaven of op het treinstation. Reist u met een kind jonger dan 2 jaar waarvoor u een eigen stoel heeft geboekt? Vergeet dan niet om ook voor uw kind een treinkaartje op te halen.

Het nummer van het rijtuig en van uw zitplaats staan op uw treinkaartje. Het rijtuignummer staat ook op de treinwagon naast de ingang en op de bordjes op de perrons. We raden u aan om op tijd naar het platform te gaan, want de strengere Belgische veiligheidscontroles kosten wat extra tijd.

Bus tussen Ottawa en Montreal

Heeft u een KLM-vlucht geboekt en gaat een deel van uw reis van Ottawa Railway Station (XDS) naar Montreal (YUL) of andersom? Dan reist u dit deel met de KLM-bus. U kunt op de bus stappen door uw vliegticket en legitimatie te tonen. Deze busreis is niet los te boeken.

Afhankelijk van uw bestemming reist, kunt u hier op en uit de KLM-bus stappen:

  • Vertrek vanaf treinstation Ottawa: stap in de bus op 200 Tremblay Road, naast snelweg 417. Op de luchthaven van Montreal komt u recht voor de KLM-balies in de vertrekhal aan.
  • Vertrek vanaf de luchthaven van Montreal: stap in de bus voor de douanehal, post 7, in de aankomsthal. U stapt uit op het treinstation van Ottawa op 200 Tremblay Road, naast snelweg 417.

Helaas is het niet mogelijk om met deze bus te reizen als u:

  • Met een rolstoel reist
  • Een huisdier meeneemt (tenzij het een getrainde hulphond is)
  • Een fiets meeneemt
  • Minderjarig bent en alleen reist