Stoelen in Economy Class

Tijdens het boeken van uw KLM-vlucht kunt u de stoel reserveren die u het prettigst vindt. Gaat u voor meer ruimte of voor een plek voor in het vliegtuig?

Uw stoel reserveren

U kunt gratis een standaardstoel kiezen tijdens het inchecken. Heeft u een andere, favoriete stoel op het oog of wilt u liever een nog comfortabelere stoel? Reserveer deze dan van tevoren in Mijn Reis.

Zoekt u de prijs?

We kunnen ons voorstellen dat u de prijs van de stoeltypes wilt weten. U kunt deze vinden tijdens het boeken van uw vlucht of in Mijn Reis.

De stoelprijs hangt af van uw reisroute, het tijdstip van uw vlucht, uw Flying Blue-niveau en andere factoren. Het is daarom helaas niet mogelijk om prijzen te tonen zonder uw reisschema te kennen.

Naast uw kinderen zitten

Reist u met kinderen tot 11 jaar? Tijdens de check-in wijzen we u uw stoelen gratis toe. Als het niet mogelijk is om jullie allemaal bij elkaar te laten zitten, garanderen we dat elk kind naast een volwassene uit uw groep komt te zitten. U kunt natuurlijk altijd in een eerdere fase stoelen voor uw gezin selecteren, zodat u allemaal een plek bij elkaar heeft.

Vliegen binnen Europa 

Intercontinentale vluchten

Stoelindeling

Zoekt u de stoelindeling van uw vlucht? Als u al geboekt heeft, vindt u deze in Mijn Reis.

Vergelijk KLM’s reisklassen

Reist u intercontinentaal en weet u nog niet zeker welke reisklasse u wilt boeken? Om u te helpen kiezen, hebben we de voordelen van onze Economy Class, Premium Comfort Class en Business Class vergeleken.