CURAÇAO

Curacao
28°C Jul.

De relaxte eilandsfeer van Curaçao

Hou je van zon, zee, strand en… romantiek? Boek vliegtickets naar Curaçao voor een onvergetelijke vakantie en ontdek dit relaxte eiland in de Caribische Zee. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, snorkel tussen honderden gekleurde vissen en dineer op het strand bij zonsondergang. Curaçao is een plek om van te houden!

Parelwitte stranden

Parelwit zand, wuivende palmbomen en een azuurblauwe zee: de stranden van Curaçao hebben een grote aantrekkingskracht. Een van de bekendste is het populaire Mambo Beach. Verken ook de onderwaterwereld want die is bijna net zo kleurrijk als het leven op het eiland zelf. Vanaf vrijwel elk strand kan gesnorkeld en gedoken worden. Curaçao is een ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie of romantische huwelijksreis. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Curaçao!

Boek een vlucht naar Curaçao

Het Amsterdam van de Caraïben

Willemstad is de hoofdstad van het eiland en wordt ook wel vaak het Amsterdam van het Caribisch gebied genoemd. De stad dankt haar bijnaam aan de gekleurde grachtenpanden die erg aan de Nederlandse hoofdstad doen denken. Willemstad ademt een ontspannen sfeer: je kunt hier heerlijk eten in de vele restaurants. Wil je meer weten over het koloniale verleden van Curaçao bezoek dan het Kura Hulanda museum.

Vliegtickets naar Curaçao voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
28°C
19%
aug.
28°C
19%
sep.
29°C
27%
okt.
29°C
39%
nov.
28°C
43%
dec.
27°C
19%
jan.
27°C
6%
feb.
26°C
4%
mrt.
26°C
6%
apr.
27°C
7%
mei
27°C
13%
jun.
28°C
17%

Onze selectie voor u