BUENOS AIRES

Argentinië
12°C Jun.

Voel het ritme van Buenos Aires

Brede boulevards, statige herenhuizen, levendige pleinen en ontelbare stadspaleizen. Boek vliegtickets naar Buenos Aires en wandel over Plaza de Mayo en het San Martín-plein. In het oude Buenos Aires heeft elke steen een ziel. En dan is er nog de verrukkelijke Argentijnse keuken... Niet voor niets wordt Buenos Aires ook wel het 'Parijs van Zuid-Amerika' genoemd.

Mix van oud en nieuw

Buenos Aires is een mix van wijken, elk met hun eigen karakter. Het oudste deel van de stad is Palermo Viejo met haar kronkelende straten, oude panden en sfeervolle restaurants. Ook sfeervol is San Telmo met zijn antiekwinkels. Natuurlijk mag je ook de grootste begraafplaats van Zuid-Amerika, 'Cementario de la Recoleta' niet missen, hier ligt Eva Péron begraven. Buenos Aires is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een rondreis door Argentinië. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Buenos Aires!

Boek een vlucht naar Buenos Aires

Oorsprong van de tango

Argentijnen hebben een passie voor 3 dingen: goed eten, voetbal en de tango. Op een milonga, een speciale tangoavond, kun je zien hoe zowel oud als jong deze dans tot in de puntjes beheerst. Tussendoor wordt de honger gestild met botermalse Argentijnse steak en een goed glas wijn. Zoek je nog een bijzondere plek voor de nacht? Verblijf dan op één van de estancias: Argentijnse landerijen net buiten de stad.

Vliegtickets naar Buenos Aires voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen.

Weertrends

jun.
12°C
13%
jul.
11°C
16%
aug.
13°C
13%
sep.
14°C
17%
okt.
17°C
16%
nov.
20°C
20%
dec.
23°C
16%
jan.
25°C
19%
feb.
24°C
21%
mrt.
22°C
16%
apr.
18°C
17%
mei
15°C
13%