KLM Reisgids

RIO DE JANEIRO

Brazil
27°C Dec.

In Rio is het elke dag feest

Zin in een zonovergoten vakantie vol avontuur? Boek vliegtickets naar Rio de Janeiro en geniet van het bruisende nachtleven en de parelwitte stranden. Bezoek ook het beeld van Cristo Redentor op de berg Corcovado. Het uitzicht over de stad is hier magisch.

Natuurlijke oases in overvloed

Rio de Janeiro ligt aan zee en is een paradijs voor sufers en duikers. Flaneren over de bekende stranden van Copacabana en Ipanema kan natuurlijk ook. Net buiten de stad liggen uitgestrekte regenwouden vol bijzondere dieren en planten. Maar ook in de stad zijn er groene oases zoals de botanische tuin Jardim Botânico. Rio de Janeiro is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Brazilië. Boek snel een vliegticket naar Rio de Janeiro!

Stad van zang en dans

Het carnaval van Rio is wereldberoemd. Tijdens dit feest of in de weken eraan voorafgaand kun je genieten van talloze feestjes in de stad en op het strand. Gelukkig is het ook de rest van het jaar gezellig in Rio. In de sfeervolle uitgaanswijk Lapa wordt gedanst van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De nationale dans is de Samba. Ga één avond op stap en je hebt ‘m onder de knie.

Vliegtickets naar Rio de Janeiro voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Bezienswaardigheden

Strand
Nature
Kunst & Cultuur
Watersport
Nachtleven & Uitgaan
Zon

Wanneer gaan

dec. gedeeltelijk bewolkte hemel 27°C
26%
jan. zonnig 28°C
32%
feb. zonnig 28°C
25%
mrt. zonnig 27°C
29%
apr. zonnig 25°C
20%
mei zonnig 23°C
13%
jun. zonnig 23°C
10%
jul. zonnig 22°C
10%
aug. zonnig 23°C
13%
sep. zonnig 24°C
17%
okt. gedeeltelijk bewolkte hemel 24°C
23%
nov. gedeeltelijk bewolkte hemel 25°C
30%

Onze selectie voor u