Zakelijke integriteit

Loyaliteit, rechtvaardigheid, transparantie, eerlijkheid en integriteit. Deze 5 woorden zijn de kern van KLM’s gedragscode.

Speak Up

Naleving van onze gedragscode geldt voor alle medewerkers van de KLM Groep. Onderdeel van de code is dat, bij een vermoeden van misstanden in de onderneming, iemand daar op adequate en veilige wijze melding van kan maken. Niet alleen (voormalig) KLM-medewerkers kunnen dit doen, ook iedereen die door hun werkzaamheden met KLM in aanraking komt. Meer informatie vindt u in onze Speak Up-regeling. Hierin vindt u ook een link naar de Speak Up-meldingstool.

Lees over onze Speak Up-regeling

Veiligheid

Veiligheid is een fundamenteel aspect in alles wat we doen. Wij streven naar het hoogst mogelijke niveau van veiligheid. Onze ambitie is om hierin een wereldleider te zijn.

Lees ons statement over veiligheid

KLM fiscale transparantie en bijdrageverslag

Met het publiceren van dit verslag wil KLM een eerste stap zetten om al onze stakeholders inzicht te geven in onze benadering van belastingen en de verschillende fiscale bijdragen die KLM levert. Voor een open en constructieve dialoog over belastingen vinden wij het belangrijk om een gedeeld begrip te hebben van de belastingregels voor ondernemingen in de internationale luchtvaart en de principes die onze wereldwijde activiteiten sturen.

Lees ons fiscale transparantie en bijdrageverslag (alleen in Engels)

Ons statement over duurzaamheid

We zijn vastbesloten om de impact van onze activiteiten te verminderen door onze milieu-impact te verkleinen.

Lees ons environmental policy statement (alleen in Engels)