Ticketopties

Koop het ticket dat het beste bij uw reisplannen past – er is voor elk wat wils! Weet u niet zeker welk ticket u moet kiezen? We leggen alle opties aan u uit.

Coronavirus

Moet u uw reisplannen vanwege het coronavirus wijzigen of annuleren? Lees meer over ons flexibele omboekbeleid.

Kies uw ticket

Met onze ticketopties vindt u het ideale ticket voor uw reisplannen. Op de meeste routes bieden we 3 ticketopties aan voor reizen in Economy Class: Light, Standard en Flex. U kunt er echter ook voor kiezen om in Premium Comfort Class of Business Class te reizen.

Boekt u via KLM.com een reis in Economy Class met meerdere bestemmingen? In dat geval kunnen we u alleen de Light-ticketoptie aanbieden.

Ticketvoorwaarden

Houd er rekening mee dat de precieze ticketvoorwaarden afhankelijk zijn van uw vlucht en de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt. Tijdens het maken van uw online boeking ziet u de voorwaarden die van toepassing zijn op uw specifieke vlucht. Nadat u uw boeking heeft gemaakt, kunt u de voorwaarden terugvinden in Mijn Reis en in de boekingsbevestiging die u per e-mail ontvangt.

Vergelijk KLM’s reisklassen

Reist u intercontinentaal en weet u nog niet zeker welke reisklasse u wilt boeken? Om u te helpen kiezen, hebben we de voordelen van onze Economy Class, Premium Comfort Class en Business Class vergeleken.