Ruimbagage

Reist u met ruimbagage? Ontdek wat het totale aantal koffers is dat u mag inchecken voor uw reis, inclusief het maximale gewicht en de maximale grootte.

Economy Class

Het aantal koffers dat u kunt inchecken als u Economy Class vliegt, hangt af van een aantal details, zoals uw bestemming en tickettype. Bovendien kunt u tijdens of na het boeken altijd extra ruimbagage aanschaffen. Per tickettype is de onderstaande hoeveelheid ruimbagage altijd inbegrepen.

  • Light-ticket: geen ruimbagage inbegrepen.
  • Standard of Flex-ticket: 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg en maximaal 158 cm (lengte + breedte + hoogte) inclusief handgrepen en wielen.

Naar sommige bestemmingen mag u 1 extra stuk ruimbagage meenemen bovenop de standaard inbegrepen hoeveelheid. Bereken het exacte aantal stuks voor uw bestemming.

Business Class

Als u in Business Class reist, mag u 2 stuks ruimbagage meenemen. Elke koffer mag maximaal 32 kg wegen en een maximale grootte hebben van 158 cm (lengte + breedte + hoogte) zijn, inclusief handvatten en wielen.

Bagage voor kinderen

Het aantal stuks bagage dat u voor uw kinderen mag inchecken, hangt ervan af of ze een eigen stoel hebben.

  • Heeft u een stoel voor uw kind gereserveerd? U mag het aantal stuks ruimbagage meenemen dat is inbegrepen in het tickettype dat u heeft gekozen.
  • Reist uw kind van jonger dan 2 jaar op uw schoot? In dat geval is ruimbagage niet inbegrepen in het ticket.

Al een vlucht geboekt?

We raden u sterk aan om in uw reisgegevens te controleren hoeveel koffers u mag inchecken. Denkt u dat het misschien niet genoeg is? Geen zorgen, u heeft altijd de mogelijkheid om extra ruimbagage aan te schaffen.