DENPASAR-BALI

Indonesia
26°C Jul.

Relax op paradijselijk Bali

Toe aan ontspanning? Boek vliegtickets naar Denpasar en ontdek Bali’s groene rijstvelden, imposante tempels en romantische stranden. Bezoek het surfersdorp Kuta, de bijzondere Gitgit-watervallen en verblijf in het gezellige kunstenaarsdorp Ubud, het culturele hart van Bali. Overal waar je gaat, zal de lokale bevolking je hartelijk ontvangen. Bali is een paradijs op aarde.

Rijstvelden, koraalriffen en jungle

Laat je overrompelen door Balinees natuurschoon. Beklim de Gunung Batur of de ‘heilige vulkaan’ Gunung Agung, met ruim 3100 meter de hoogste top van Bali. Het uitzicht is prachtig. Of maak een fietstocht langs terrasvormige rijstvelden, sawah’s genaamd. Ben je een duiker? Bali’s koraalriffen en rijkdom aan vissen trekken duikers uit alle windstreken aan. Vooral de onderwaterwereld bij Nusa Penida of het eiland Menjangan is spectaculair. Bali is absoluut de ideale bestemming voor een korte trip of het vertrekpunt voor een langere vakantie in Indonesië. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Denpasar!

Boek een vlucht naar Denpasar

Tempels en warungs

De grootste religie in Bali is het hindoeïsme. Bezoek bij zonsondergang de sprookjesachtige Tanah Lot tempel die bovenop een grote rots in zee ligt. De Pura Besakih tempel is verreweg de belangrijkste en grootste tempel van Bali. Even genoeg tempels gezien? Ontspan dan met een traditionele Balinese massage en geniet van Indonesische specialiteiten in de vele traditionele warungs die overal op het eiland te vinden zijn.

Vliegtickets naar Denpasar voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
26°C
19%
aug.
25°C
10%
sep.
26°C
20%
okt.
26°C
35%
nov.
27°C
70%
dec.
27°C
77%
jan.
27°C
74%
feb.
27°C
82%
mrt.
27°C
74%
apr.
27°C
67%
mei
27°C
42%
jun.
26°C
27%

Onze selectie voor u