NANTES

France
20°C Jul.

Ontdek de veelzijdigheid van Nantes

Ontdek de geboorteplaats van de wereldberoemde schrijver Jules Verne! Boek vliegtickets naar Nantes en verken deze havenstad in het westen van Frankrijk. Bezoek de 15e eeuwse Saint-Pierre-kathedraal, het museumschip Le Maillé Brézé en het planetarium. Bourgondiërs zullen met name het centrum prijzen: in de vele cafés, restaurants en op de terrassen is het goed toeven.

Geweldige wijnen en veel winkelplezier

De ligging in het Loiredal maakt Nantes een walhalla voor wijnliefhebbers. Even de stad uit? Volg dan de wijngaardroute die langs verschillende kastelen leidt. Het is een schitterende route en niet in de laatste plaats omdat je natuurlijk de verschillende soorten wijn kunt proeven. Ook op winkelgebied biedt Nantes ruime keuze. De mooiste plek voor je aankopen is de Passage Pommeraye; een 19e eeuwse neoclassicistische winkelpromenade met talloze boetieks. De passage figureerde zelfs in diverse films. Nantes is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Frankrijk. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Nantes!

Boek een vlucht naar Nantes

Niet-te-missen musea en kastelen

Bezichtig zeker het Château des ducs de Bretagne, gelegen in het stadscentrum van Nantes. Het kasteel, dat vroeger het bestuurlijke centrum van Bretagne vormde, stamt oorspronkelijk uit de 13e eeuw en is nu het historisch museum van Nantes. Ben je meer een liefhebber van moderne kunst? In het Musée des Beaux Arts de Nantes hangen vele kunstwerken van grote meesters als Monet, Picasso en Chagall. Echt een aanrader!

Vliegtickets naar Nantes voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
20°C
13%
aug.
20°C
16%
sep.
18°C
17%
okt.
14°C
26%
nov.
10°C
30%
dec.
8°C
29%
jan.
6°C
26%
feb.
7°C
25%
mrt.
9°C
23%
apr.
11°C
20%
mei
14°C
23%
jun.
18°C
20%