PARIJS

France
20°C Jul.

Parijs is altijd een goed idee

Zin in cultuur, romantiek en fantastische restaurants? Boek vliegtickets naar Parijs en slenter langs de oevers van de Seine, de Eiffeltoren en over de Champs Élysées. Geniet op de gezellige terrassen in de zomer en ga sfeervol kerstshoppen in de winter. Audrey Hepburn zei het al: Parijs is altijd een goed idee!

Bon appetit!

Parijs is een culinair walhalla. Begin de dag met een kraakverse croissant en geniet van een uitstekende lunch in een van de talloze bistro’s. Voor een diner in koninklijke sferen is Le Train Bleu in treinstation Gare de Lyon een absolute aanrader. Parijs is een ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt van een langere vakantie in Frankrijk. Boek snel een vliegticket naar Parijs!

Boek een vlucht naar Parijs

Een stad om te bewonderen

Vanaf de op een heuvel gelegen Sacre Coeur heeft u een waanzinnig uitzicht over Parijs. Bovendien loop je daarna meteen de sfeervolle straatjes van de kunstenaarswijk Montmartre in. Ook kunstliefhebbers raken in Parijs niet uitgekeken. Je kunt hier rustig dagenlang ronddwalen in historische en moderne musea als het Louvre of Centre Pompidou. Op stap met kinderen? Vergeet dan een bezoek aan Disneyland Parijs niet!

Vliegtickets naar Parijs voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
20°C
23%
aug.
20°C
19%
sep.
17°C
17%
okt.
13°C
26%
nov.
9°C
27%
dec.
6°C
29%
jan.
4°C
26%
feb.
5°C
25%
mrt.
8°C
23%
apr.
11°C
23%
mei
14°C
26%
jun.
18°C
23%

Onze selectie voor u