DUBLIN

Ireland
15°C Jul.

Gezellige Ierse pubs en straten vol historie

Op stedentrip naar een een van Ierland’s leukste steden? Boek vliegtickets naar Dublin en drink een ‘pint’ Guinness-bier ('the black stuff') in typisch Ierse pubs en verken Middeleeuwse steegjes in het historische stadscentrum. Gaelic football is nationale sport nummer 1. Als je geluk hebt, speelt Ierland een thuiswedstrijd in Croke Park.

Van hip pakhuis tot immense bibliotheek

Het oude havengebied tussen Talbot Memorial Bridge en Point Depot is ‘hip and happening’. In deze Dublin Docklands hebben oude fabrieken en voormalige pakhuizen een nieuwe bestemming gekregen. Zoals het Georgische chq-gebouw vol winkels, brouwerijen en lunchrooms. De campus van het historische Trinity College is zeker ook een bezoek waard. In de immense bibliotheek waan je je even in een Harry Potter-film. Dublin is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Ierland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Dublin!

Boek een vlucht naar Dublin

Van luxe golfbaan tot swingende clubs

De Dublin Bay heeft een prachtige kustlijn. Deze baai grenst aan het centrum van de stad. Hier ligt tevens één van Dublin’s mooiste golfbanen; de Royal Dublin Golf Club. Na een potje golf is de wijk Temple Bar dé plek voor een hapje en drankje. Deze buurt vormt het gastronomisch centrum van Dublin en is één van de meest sfeervolle wijken van de stad. Hier vind je gezellige pubs en smaakvolle restaurants.

Vliegtickets naar Dublin voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
15°C
32%
aug.
15°C
29%
sep.
14°C
27%
okt.
12°C
29%
nov.
9°C
30%
dec.
7°C
29%
jan.
6°C
26%
feb.
6°C
25%
mrt.
7°C
26%
apr.
8°C
30%
mei
11°C
26%
jun.
14°C
27%