MILAN

Italy
25°C Jul.

Ontdek de schoonheid van Milaan

Op zoek naar een stedentrip vol culturele heerlijkheden? Boek vliegtickets naar Milaan en ontdek de stad waar Gucci, Armani en Versace net zo normaal zijn als de dagelijkse kop espressokoffie. Kunstfanaten haasten zich naar Castello Sforzesco dat maar liefst 12 mini-musea herbergt. Milaan heeft klasse op elk denkbaar vlak!

De moderne Italiaanse meesters

Milaan is dé modestad van Europa. Grote labels als Versace en Valentino hebben hier hun hoofdkantoor én natuurlijk een winkel. In de prachtige Galleria Vittorio Emanuele II zijn vrijwel alle grote modemeesters vertegenwoordigd. Vergeet niet omhoog te kijken: het glazen dak van de galerij is onovertroffen. Nog zo’n architectonisch meesterwerk is La Scala, waar je kunt genieten van fantastische operavoorstellingen. Milaan is een ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Italië. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Milaan!

Book a flight to Milan

Schuif aan bij het laatste avondmaal

Milaan staat ook bekend om haar Italiaanse meesters. Het grootste kunstwerk uit de Renaissance hangt in deze stad: ‘Het Laatste Avondmaal’ van Leonardo da Vinci. Je kunt dit kunstwerk bewonderen in de kloosterrefter bij de Santa Maria delle Grazie. De Duomo di Milano is wellicht de grootste trekpleister van Milaan. De witte kerk torent hoog boven het Piazza del Duomo uit en is gedecoreerd met maar liefst 3500 beelden. Om de stad in al haar glorie te ervaren, neem je de lift naar het dak van deze kathedraal waar je een schitterend uitzicht hebt over Milaan.

Vliegtickets naar Milaan voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Find out how you can reduce your impact

Weertrends

jul.
25°C
35%
aug.
24°C
29%
sep.
20°C
23%
okt.
15°C
19%
nov.
9°C
27%
dec.
4°C
16%
jan.
4°C
13%
feb.
6°C
18%
mrt.
10°C
19%
apr.
13°C
27%
mei
17°C
35%
jun.
22°C
33%

Onze selectie voor u