PORTO

Portugal
21°C Jul.

Prachtig Porto

Houd je van kunst, strand en prachtige architectuur? Boek vliegtickets naar Porto en ontdek een fascinerende havenstad boordevol cultuur. Maak een boottocht over de Douro, wandel door de Jardins do Palácio de Cristal of bekijk fraaie sculpturen en moderne kunst op het landgoed van Serralves. Porto is één groot openluchtmuseum!

Gekleurde tegels en portwijn

De geschiedenis van Porto is onlosmakelijk verbonden met de Douro. Direct aan de oevers ligt Ribeira: de oudste wijk van de stad en bekroond tot Werelderfgoed. Bewonder de met gekleurde tegeltjes versierde huizen en geniet op de terrassen aan het water van koffie en Portugese zoetigheden. Aan de overkant van de rivier, in Vila Nova de Gaia, liggen de porthuizen van Porto. De meeste zijn open voor rondleidingen en proeverijen, bijvoorbeeld de 16e-eeuwse kloosterkerk Serra do Pilar. Porto is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Portugal. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Porto!

Boek een vlucht naar Porto

Magische boekenwinkel

Porto heeft een betoverende charme. Beklim de barokke Torre dos Clérigos voor een prachtig uitzicht over honderden oranje daken en de torens van de Sé-kathedraal. Direct om de hoek vind je Livraria Lello: een sprookjesachtige boekenwinkel waar J.K. Rowling haar inspiratie voor Harry Potter opdeed toen ze in Porto woonde.

Vliegtickets naar Porto voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Find out how you can reduce your impact

Weertrends

jul.
21°C
6%
aug.
21°C
6%
sep.
20°C
13%
okt.
18°C
29%
nov.
13°C
33%
dec.
11°C
32%
jan.
10°C
29%
feb.
11°C
29%
mrt.
12°C
26%
apr.
14°C
27%
mei
17°C
19%
jun.
19°C
17%