BARCELONA

Spanje
25°C Jul.

Metropool aan de Spaanse kust

Een stedentrip combineren met een strandvakantie? Dat kan! Boek vliegtickets naar Barcelona flaneer over La Rambla, bewonder de Sagrada Familia van Gaudí en relax op het strand. Sluit de dag zeker niet te vroeg af: Barcelona heeft een oorverdovend fijn nachtleven.

Architectuur iconen

De Spaanse architect Gaudí heeft overal in Barcelona zijn sporen nagelaten. Wandel door het kleurrijke Park Güell of beklim het dak van de imposante Casa Milà. Voetballiefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan het wereldberoemde stadion van FC Barcelona: Camp Nou. Barcelona is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Spanje. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Barcelona!

Boek een vlucht naar Barcelona

Stad voor fashionista’s

Barcelona is niet voor niets één van de winkelhoofdsteden van Europa.Met meer dan 5 kilometer aan winkelstraten is deze stad the place to be voor echte fashionista’s. Vooral de wijk El Born heeft een overvloed aan leuke boetiekjes. De dag afsluiten doe je bij de sprookjesachtig verlichte fonteinen aan de voet van de Montjuïc.

Vliegtickets naar Barcelona voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
25°C
10%
aug.
25°C
16%
sep.
22°C
23%
okt.
19°C
19%
nov.
14°C
17%
dec.
11°C
10%
jan.
9°C
10%
feb.
10°C
11%
mrt.
12°C
16%
apr.
14°C
20%
mei
18°C
19%
jun.
22°C
17%

Onze selectie voor u