DURHAM

United Kingdom
16°C Jul.

Historisch Durham en pittoresk Tees Valley

Op zoek naar een charmante bestemming? Boek een vlucht naar Teesside International Airport en ontdek de stad Durham en het nabijgelegen Tees Valley. Struin door de kronkelende straten van Durham vol boetieks, galerieën en musea. Of ontdek de prachtige kust en het magnifieke landschap van de Tees Valley. Cultuur en natuur in één vakantie!

Een juweeltje voor kasteelliefhebbers

Kasteelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Durham. Bezoek vooral Durham Castle, dat nu tevens onderdeel is van de Universiteit van Durham. Ook de nabijgelegen monumentale kastelen Raby Castle en Auckland Castle zijn geopend voor publiek en een waar sprookje om te bezichtigen. Imposant is ook de Kathedraal van Durham, gebouwd op een heuvel die een weergaloos uitzicht biedt over de stad en de Wear rivier. Durham is niet alleen een ideale bestemming voor een stedentrip: de stad leent zich perfect als startpunt voor een korte vakantie in het aangrenzende Tees Valley of voor een langere vakantie in Engeland. Laat je verrassen: boek vliegtickets naar Durham!

Boek een vlucht naar Durham Tees Valley

Betoverende tuinen

Ook aan groen is in Durham geen gebrek. Bezoek de Crook Hall and Gardens, een prachtig middeleeuwse landhuis omringd door betoverende tuinen. Of wandel door het tropisch regenwoud naar de woestijn in de Durham University Botanic Garden. Liever naar een museum? Het Art Museum in Durham toont prachtige hedendaagse kunst en het Middlesbrough Institute of Modern Art (MIMA), gevestigd in het hart van Tees Valley, behoort tot een van de toonaangevende moderne kunstgalerijen in het Verenigd Koninkrijk.

Vliegtickets naar Tees Valley en Durham voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
16°C
29%
aug.
15°C
29%
sep.
13°C
20%
okt.
10°C
23%
nov.
7°C
27%
dec.
4°C
26%
jan.
4°C
26%
feb.
4°C
25%
mrt.
6°C
23%
apr.
8°C
20%
mei
11°C
23%
jun.
14°C
23%