EDINBURGH

United Kingdom
15°C Jul.

Proef het echte Schotland

Edinburgh is de imposante, historische hoofdstad van Schotland. Boek vliegtickets naar Edinburgh en ontdek kastelen, kerken en pubs met tientallen soorten whisky. In het Scotch Whisky Heritage Centre krijg je uitgelegd hoe dit Schotse goud gemaakt wordt. ’s avonds geniet je van een stevige Schotse maaltijd. Haggis en stovies zijn hier in elk zichzelf respecterend restaurant te krijgen.

Historie op de Royal Mile

De Royal Mile is de hoofdstraat van het oude centrum van Edinburgh. De straat (die een mijl lang is) loopt dwars door Edinburgh en verbindt Edinburgh Castle met Holyrood Palace. Diep onder de mile ligt Mary King’s Close: een ondergrondse verzameling steegjes uit de middeleeuwen waar de stad bovenop gebouwd is. Niet spannend genoeg? Ga dan naar de Edinburgh dungeons. Edinburgh is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Schotland. Ervaar het zelf: boek snel een vliegticket naar Edinburgh!

Boek een vlucht naar Edinburgh

Hoog op de heuvel

De Schotse hoofdstad staat vol met bijzondere oude architectuur met als hoogtepunt natuurlijk Edinburgh Castle. Dit kasteel ligt bovenop een heuvel en torent hoog boven de stad uit. Het heeft gediend als koninklijk paleis, arsenaal, gevangenis en als kluis voor de kroonjuwelen. Op zoek naar een plek om even te ontspannen? De koninklijke botanische tuinen zijn een oase van rust en staan vol bijzondere plantsoorten en prachtige kassen.

Vliegtickets naar Edinburgh voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
15°C
32%
aug.
14°C
35%
sep.
12°C
27%
okt.
10°C
29%
nov.
6°C
33%
dec.
4°C
32%
jan.
4°C
29%
feb.
4°C
29%
mrt.
5°C
26%
apr.
7°C
20%
mei
10°C
23%
jun.
13°C
27%