LOS ANGELES

United States Of America
19°C Mei

Bekijk het leven door een zonnebril

Ervaar de ‘stad er engelen’! Boek vliegtickets naar Los Angeles en ga op in de glamour van Beverly Hills, Hollywood en Santa Monica. In deze wereldstad draait het allemaal om zien en gezien worden. Wie weet loop je nog een filmster tegen het lijf!

De stad voor filmfanaten

Grote kans dat locaties als Venice Beach en Santa Monica je bekend voorkomen van televisie. Los Angeles is het hart van de filmindustrie en de stad dient zelf ook regelmatig als decor. Op de Hollywood Walk of Fame staan de grote namen in sterren geschreven en in het pretpark Universal Studio’s kun je mee op een studiotour langs verschillende filmsets. Natuurlijk is een uitstapje naar het magische Disneyland vanuit de stad ook zo gemaakt. LA is de ideale bestemming voor een stedentrip of het startpunt voor een langere vakantie in Californië of de Verenigde Staten. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Los Angeles!

Boek een vlucht naar Los Angeles

Ontdek het goede leven

De uitgestrekte zandstranden zijn een van de grootste pluspunten van Los Angeles. Fiets over de Marvin Braude Bike Trail bij Venice Beach of ga villa’s kijken in het rijke Malibu. ’s Avonds is het bruisende Santa Monica the place to be om de dag af te sluiten met een goed diner en heerlijke cocktails.

Vliegtickets naar Los Angeles voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

mei
19°C
3%
jun.
21°C
0%
jul.
24°C
0%
aug.
24°C
0%
sep.
24°C
3%
okt.
21°C
3%
nov.
17°C
3%
dec.
13°C
13%
jan.
14°C
13%
feb.
14°C
11%
mrt.
15°C
10%
apr.
17°C
3%

Onze selectie voor u