BORDEAUX

France
22°C Jul.

Wijn proeven aan de Garonne

Genieten van een stedentrip vlakbij beroemde wijngaarden? Boek vliegtickets naar Bordeaux en bezichtig de pracht en praal van het Grand Théâtre of shop in een van de vele mooie winkelstraten. “La Belle Endormie”, oftewel De Schone Slaapster is de bijnaam van Bordeaux. Maar deze stad in het zuiden van Frankrijk is allesbehalve slaperig.

Wijnproeverijen

De Bordeaux-regio produceert fantastische wijnen. Verblijf een nachtje in een kasteel bij een van de vele wijngaarden en sla je persoonlijke favoriet in. Of blijf lekker in de stad voor een proeverij in een van de talloze wijnlokalen. In Musée du Vin et du Négoce leer je alles over het proces van de wijnproductie. Je kunt er zelfs een stoomcursus volgen om je eigen wijn te produceren. Hotspot van de stad is Darwin: een oude kazerne met restaurants, winkels, bierbrouwerijen en een indrukwekkende collectie streetart. Bordeaux is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Frankrijk. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Bordeaux!

Boek een vlucht naar Bordeaux

Kunstzinnige pleinen

Bordeaxu heeft het grootste plein van Frankrijk: Place des Quinconces. Hier worden festivals gehouden en staan standbeelden van beroemde schrijvers. Wie wil genieten van de mooiste kunst is in Bordeaux aan het goede adres. Bezoek Musée des Beaux-Arts voor schilderijen van internationaal geroemde grootmeesters of bewonder moderne kunst in CAPC Musée d’art contemporain. Aan het einde van de dag is het genieten in La Rue Gourmande, een van de beste eetstraten van Bordeaux. Bon appétit!

Vliegtickets naar Bordeaux voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
22°C
16%
aug.
22°C
13%
sep.
19°C
20%
okt.
15°C
23%
nov.
11°C
30%
dec.
8°C
29%
jan.
7°C
29%
feb.
8°C
25%
mrt.
10°C
23%
apr.
13°C
27%
mei
16°C
26%
jun.
20°C
27%