TOULOUSE

France
23°C Jul.

Geniet van imposant Toulouse

Een levendige studentenstad vol historische grandeur. Boek vliegtickets naar Toulouse en ontdek deze stad aan de voet van de Pyreneeën. Bezoek het stadhuis aan Place du Capitole, het Canal du Midi en de Romaanse Basilique Saint-Sernin. ’s Avonds kun je genieten van de Franse keuken in de talloze restaurants. De relaxte sfeer van Toulouse zal je zeker bekoren!

Ontdek 'de roze stad' Toulouse

Toulouse wordt ook wel ‘de roze stad’ genoemd vanwege de baksteenarchitectuur in roze en bruine tinten. Bezoek de Jacobijnenkerk met klooster waar het graf van de heilige Thomas van Aquino te vinden is. Ben je een liefhebber van gezellige markten? Dan moet je op woensdag beslist de markt op het Place du Capitole bezoeken. Neem aan het eind van de dag plaats op een van de vele terrasjes om te genieten van een goed glas wijn uit de Languedoc. Toulouse is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een lange vakantie in Frankrijk. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Toulouse!

Boek een vlucht naar Toulouse

Van pelgrimsroute tot raketmuseum

Toulouse ligt op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela en het historische centrum heeft een groot aantal bezienswaardigheden en monumenten. Wandel door de botanische tuinen en bewonder kunst in het Augustins-museum. Ook de 13de eeuwse Saint-Étienne-kathedraal is zeker de moeite waard. Langs de brede Garonne-rivier zijn wandelpaden aangelegd waar je kunt ontspannen en even weg bent uit de drukte. Zin in iets heel anders? Het themapark voor ruimtevaart Cité de l'espace is zeer de moeite waard: ervaar hier hoe het is om een raket te besturen!

Vliegtickets naar Toulouse voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
23°C
13%
aug.
23°C
13%
sep.
20°C
17%
okt.
16°C
16%
nov.
10°C
27%
dec.
7°C
19%
jan.
6°C
23%
feb.
7°C
21%
mrt.
10°C
23%
apr.
12°C
23%
mei
16°C
26%
jun.
20°C
23%