NAPELS

Italy
26°C Jul.

Klassieke stad met rauw randje

Op zoek naar een stedentrip vol culturele verrassingen? Boek vliegtickets naar Napels en proef de klassieke napolitaanse pizza, slenter door het Centro Storico en bewonder de prachtige Duomo. Dit alles met de machtige vulkaan Vesuvius op de achtergrond. In Napels ervaar je het echte Italië!

Authentieke pizza

Het echte Napels vind je in het Centro Storico: een labyrint van rauwe steegjes, stadspaleizen en romantische pleintjes omringd met sinaasappelbomen en koffiebarretjes.. Napels is ook de bakermat van de pizza napoletana. In de oudste pizzeria van de stad, Da Michele, eet je de klassieke pizza margherita of marinara zoals hij bedoeld is. Napels is een ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Italië. Ontdek het zelf: boek snel een vliegticket naar Napels!

Boek een vlucht naar Napels

Bezoek de Romeinse stad Pompeï

Napels ligt aan de voet van de vulkaan Vesuvius die in 79 na Christus de Romeinse steden Pompeï en Herculaneum onder een dikke laag as bedolf. Struinend langs de eeuwenoude huizen en tempels met verfijnde mozaïeken en fresco’s waan je je terug in de tijd. Zin in zon en zee? Voor de kust van Napels liggen Capri, Ischia en Procida: rotsachtige eilanden waar de Napolitanen graag hun weekenden doorbrengen.

Vliegtickets naar Napels voor een unieke stedentrip

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
26°C
6%
aug.
27°C
6%
sep.
23°C
20%
okt.
19°C
23%
nov.
15°C
33%
dec.
11°C
23%
jan.
10°C
29%
feb.
10°C
25%
mrt.
12°C
26%
apr.
15°C
20%
mei
19°C
19%
jun.
23°C
10%