BIRMINGHAM

United Kingdom
17°C Jul.

Vaar door het Venetië van Engeland

Op zoek naar cultuur, de laatste mode en een wervelend nachtleven? Boek vliegtickets naar Birmingham en ga winkelen op Victoria Square of in de overdekte Bullring. Het historische centrum van de stad staat vol bezienswaardigheden als de Birmingham Town Hall en het prachtige Council House. Als je van Engelse landhuizen houdt, mag je het Winterbourne House zeker niet missen. Birmingham heeft attracties voor iedereen!

Historische kanalen en arbeidershuisjes

Birmingham wordt doorkruist door water en telt meer kilometers aan kanaal dan Venetië. Een boottocht is de perfecte manier om de stad te verkennen. Het hart van dit uitgebreide kanalennetwerk is Gas Street Basin waar tal van leuke restaurantjes en winkels gevestigd zijn. Bijzonder is ook het 19e-eeuwse ‘Back to Backs’: een markante binnenplaats waar arbeidershuisjes letterlijk rug aan rug gebouwd zijn. Even bijkomen? De botanische tuinen zijn om de hoek. Birmingham is de ideale bestemming voor een stedentrip en het startpunt voor een langere vakantie in Engeland. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Birmingham!

Boek een vlucht naar Birmingham

Culinaire avonden en bruisende nachten

Als de avond valt in Birmingham, komt een nieuw aspect van de stad tot leven. Straten vol klassieke pubs en trendy clubs met live muziek creëren een levendige sfeer. Vooral op Broad Street is de keuze groot, maar ook in het gezellige Jewellery Quarter vliegt de avond voorbij. Birmingham staat eveneens bekend als een van de meest culinaire steden van Engeland. Je kunt fantastisch dineren in de honderden restaurants die de stad rijk is: van Michelin-ster tot eenvoudige bistro.

Vliegtickets naar Birmingham voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
17°C
29%
aug.
16°C
26%
sep.
14°C
20%
okt.
11°C
26%
nov.
7°C
30%
dec.
5°C
26%
jan.
4°C
26%
feb.
5°C
25%
mrt.
6°C
23%
apr.
8°C
23%
mei
12°C
26%
jun.
15°C
27%