CALGARY

Canada
17°C Jul.

Imposante bergen en levendige winkelstraten

Ontdek een bruisende stad op zo'n 80 kilometer van de Rocky Mountains. Boek vliegtickets naar Calgary en bezoek het Canada Olympic Park en de fameuze Calgary Stampede. Bekijk Calgary van bovenaf op de Calgary Tower en ontdek toprestaurants downtown. In de overweldigende natuur die de stad omringt kom je helemaal tot rust. Ook in de winter, want Calgary ligt vlakbij een aantal fantastische skigebieden.

Omgeven door groen

De natuur is een van Calgary’s grootste trekpleisters. Ga naar het nabijgelegen Banff National Park met het diepblauwe Moraine Lake en de schitterende bergen. De uitgestrekte Badlands zijn weer van een heel ander kaliber. Hier kun je onder meer dinosaurusbotten bewonderen. Maar ook ín de stad vind je natuur: het Fish Creek Provincial Park is het grootste stadspark van Canada. En aan de oevers van de Bow-rivier is het heerlijk wandelen. Calgary is niet alleen de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt voor een langere vakantie in Canada. Laat je verrassen: boek snel een vliegticket naar Calgary!

Boek een vlucht naar Calgary

Hippe winkels en spectaculair ijshockey

Calgary is een multiculturele stad. Dit komt tot uiting in wijken als Chinatown en Little Italy. De wijk Forest Lawn is één van de meest gemixte buurten in de stad, en 17th Avenue staat ook wel bekend als 'International Avenue'. Hier vind je een gevarieerd aanbod van hippe restaurants en trendy winkels. Typisch Canadees is ijshockey, één van de populairste sporten van het land. Als ze thuis spelen, is het bijwonen van een wedstrijd van de Calgary Flames een geweldige ervaring.

Vliegtickets naar Calgary voor een unieke vakantie

Met onze gunstige vliegtijden, comfortabele stoelen en persoonlijke service ben je voor je het weet op je bestemming. KLM werkt continu aan verbeteringen om vliegen duurzamer te maken. Wil je meehelpen, bekijk dan onze mogelijkheden om de impact van jouw reis te verkleinen.

Ontdek hoe u uw impact kunt verminderen

Weertrends

jul.
17°C
35%
aug.
17°C
26%
sep.
12°C
17%
okt.
5°C
16%
nov.
-3°C
20%
dec.
-9°C
19%
jan.
-8°C
16%
feb.
-8°C
21%
mrt.
-3°C
19%
apr.
3°C
27%
mei
10°C
29%
jun.
14°C
40%