Spektakel bij de Niagarawatervallen

Donderend water, wervelende mist en talloze regenbogen: de Niagarawatervallen, op de grens van de VS en Canada, zijn een adembenemend natuurspektakel. Deze topattractie is gemakkelijk te bezoeken vanaf Toronto, in slechts anderhalf uur rijden.

Nature

De Maid of The Mist

Een van de grootste attracties voor jong en oud is de Maid of the Mist. Al sinds 1846 brengt dit enerverende boottochtje bezoekers tot zeer dicht bij het geweld van het vallende water. De waternevel levert vooral op een zonnige dag prachtige taferelen op, wanneer er vanaf het dek indrukwekkende regenbogen te zien zijn. Ongeacht het weer doet u er verstandig aan een poncho te dragen: rondom de waterval is er namelijk altijd ‘regen’. Behalve in de winter, als het water even bevriest. Er varen dan ook geen boten.

De Skylon Tower

De Skylon Tower

Skylon Tower

Een alternatief voor de Maid of the Mist is het uitzicht vanaf de Skylon Tower, aan de Canadese kant van de watervallen, in de stad Niagara Falls. Het observatieplatform is dé locatie om de omvang van het natuurgeweld te aanschouwen: op 236 meter boven het kolkende water strekt zich een prachtig panorama voor u uit. Aan de voet van de toren bevindt zich het Skylon Fun Center, met onder andere een 4D bioscoop, winkels en horeca.

Bekijk Reisgids Een vlucht boeken

Gerelateerde artikelen

Voorgestelde bestemmingen

*Alle bedragen worden getoond in EUR. Belastingen en toeslagen zijn inbegrepen. Boekingskosten van EUR 10 zijn niet inclusief, en er kan een toeslag voor betaling in rekening worden gebracht. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het tarief.

World Weather Online levert de weersvoorspellingsinformatie. Air France-KLM is niet verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van deze informatie.