CASABLANCA

MoroccoVluchttijd
16°C Dec.

Tajines eten in de medina

Op stedentrip naar de grootste stad van Marokko? Boek vliegtickets naar Casablanca en bezoek bedevaartsoord Marabout, de kathedraal Sacré-Coeur en het Joods Museum. Het enige ter wereld in een islamitisch land. Wilt u verse olijven of Marokkaans gebak proeven? Dan gaat u naar de traditionele winkeltjes in Quartier Habous waar u de gezellige sfeer van de medina proeft, zonder de chaos. Of rust een dagje uit op het strand bij een van de exclusieve beachclubs!

Dwalen door de medina

Prachtige Arabische architectuur vindt u in het fort Kasbah Boulaouane, waarin u op de binnenplaats de mooiste mozaïeken aantreft. Het fort stamt uit de 18e eeuw net als Skala, een bastion waar u nog oude kanonnen kunt bewonderen. Het staat in de oude medina. Wandel daar door historische steegjes vol winkels en cafés. Maar pas op dat u niet verdwaalt! Casablanca is de ideale bestemming voor een stedentrip, maar ook het startpunt van een langere vakantie in Marokko. Laat u verrassen: boek snel een vliegticket naar Casablanca!

Book a flight to Casablanca

Marokkaanse grootheden

In de stad met een van de grootste kunstmatige havens ter wereld staat ook een van de grootste moskeeën ter wereld: de Hassan II-moskee. Vooral rond zonsondergang een indrukwekkende gebedsplek waar 25.000 moslims kunnen samenkomen. Hiervandaan kunt u heerlijk slenteren over de Boulevard de la Corniche richting de vuurtoren. Met de zee aan de ene kant, en aan de andere kant gezellige barretjes en restaurants bent u echt op vakantie. Stop onderweg om heerlijke Marokkaanse gerechten te proeven zoals tajine, couscous of pastei. Of bestel het gewoon allemaal!

Vliegtickets naar Casablanca voor een zonnige vakantie

Een goedkoop vliegticket naar Casablanca boeken? Bij KLM begint uw vakantie al aan boord. De vlucht vliegt voorbij met uw eigen entertainmentset op intercontinentale vluchten: gratis films, games en muziek. Geniet ondertussen van snacks of een smakelijk diner en lekkere drankjes. Met de leuke en handige extra services (soms tegen betaling van een toeslag) komt Marokko snel dichterbij.

Weertrends

dec. zonnig 16°C
13%
jan. zonnig 14°C
16%
feb. zonnig 14°C
14%
mrt. zonnig 16°C
16%
apr. zonnig 17°C
10%
mei zonnig 20°C
6%
jun. zonnig 22°C
0%
jul. zonnig 24°C
0%
aug. zonnig 25°C
0%
sep. zonnig 23°C
3%
okt. zonnig 22°C
10%
nov. zonnig 18°C
13%